Új laboratóriumban vizsgálja a Hyundai a jövő megoldásait


A Hyundai Motor Group hamarosan egy újabb kutató-fejlesztő laboratóriummal bővül majd, amelyben olyan új növekedési technológiákat vizsgálnak, mint az önvezető járművekhez kapcsolódó alkalmazások.   

A Hyundai csoport bejelentette, hogy márciusban egy új stratégiai technológia-kutató laboratóriumot hoznak létre. Az új fejlesztőközpont feladata a vállalat új üzleti elképzeléseinek kézzelfoghatóvá tétele lesz, miközben olyan új kutatásokat végez, amelyek az információtechnológia, telekommunikáció, mesterséges intelligencia, új anyagok és energiák, robotika, témaköréhez kapcsolódnak.  

Az autógyártó szerint a laboratórium által vezetett új üzleti projektek között az olyan jövőbeli innovatív technológiák is szerepet kapnak, mint a jövőbeli e-mobilitás és technológiai konvergenciák. Az új kutatólabor két szervezetből áll majd: az egyik az új technológiák tervezéséért és fejlesztéséért, míg a másik az új anyagok és más innovatív technológiákért felel majd. A Hyundai Motor Group jelenleg három fejlesztőszervezettel rendelkezik a koreai Gyeonggi tartományban lévő bázisán: A Namyang fejlesztőközpont Hwaseongban, a High-tech fejlesztőközponttal Uiwngban és a Mabuk Technológiai Központtal Yonginban.    


A Namyang fejlesztőközpont felelős a kereskedelmi technológiák tömegtermelésű járművekbe integrálásáért, a High-tech központban olyan feltáró kutatásokat végez, amelyek legalább 10 éves fejlesztést igényelnek, míg a Mabuk Technológiai központban az üzemanyagcellás járművek születnek.   

Az új stratégiai technológiai központ az innovatív üzleti trendeket és új üzleti lehetőségeket kutatja, miközben ezen innovatív technológiák alapján termékeket és szolgáltatásokat fejleszt. Más szóval a legújabb fejlesztőközpont a vállalat olyan új pénzkereseti lehetőségek után kutat, amelyek közép-, illetve hosszabb távon válhatnak elérhetővé.   

Forrás: pulsenews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei