Ötmillió motort gyártottak a Hyundai amerikai üzemében


A Hyundai Motor alabamai gyára nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor 12 évvel az első hathengeres motor összeszerelését követően ugyanitt elkészült az ötmilliomodik erőforrás. 

Idén márciusban újabb jelentős esemény történt a Hyundai Motor Manufacturing Alabama üzemében, ugyanis 12 évvel azután, hogy 2005 májusában megkezdődött a hathengeres Lambda benzinmotorok gyártása, most elkészült az ötmilliomodik erőforrás is. A Hyundai közleményében büszkén jelentette be, hogy a vállalat üzeme a környéken működő más autógyártóknál lényegesen gyorsabban elérhette ezt az eredményt, mivel a többiektől eltérően a Hyundai helyi autógyárának ellátása mellett  2010-től kezdődően az alabamai motorgyárban készülnek a Kia Georgiában található üzemében összeszerelt járművek erőforrásai is.  


A motorgyártó részleg munkatársai aznap ebédidőben gyűltek össze, hogy megünnepeljék ezt a jelentős eseményt. "Nem lettünk volna képesek elérni ezt a mérföldkövet, ha munkánkat nem támogatnák ennyire a motorgyártó részleg és a karbantartó részleg munkatársai" - mondta Chris Susock, a HMMA termelési alelnöke. "Történetükben jelentős szerepe van annak az együttműködésnek, amelynek révén a munkát mindig biztonságosan, hatékonyan és a legjobb minőségben kell elvégezni az ügyfelek érdekében." 


"A Hyundai az alabamai autóipar fontos része, amely évről évre lenyűgöző példányszámban állítja elő erőforrásait és autóit" - mondta Greg Canfield, az alabamai kereskedelmi szövetség titkára. "Büszkék vagyunk a Hyundai dolgozóira és az üzem vezetőire, akik elkötelezettek a kiváló minőségű, nagy teljesítményű erőforrások és járművek iránt."


A HMMA két motorgyártó üzemében jelenleg az 1,8 literes Nu négyhengeres, valamint a Theta motorcsaládba tartozó 2,0 és 2,4 literes négyhengeres benzinmotorok készülnek. A több mint 700 munkás foglalkoztató két üzem éves kapacitása eléri a 700 ezer darabot. "Csapatunk tagja minden egyes motort szívvel-lélekkel készítenek azért, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. Ez a kiváló teljesítmény a HMMA és a Hyundai észak-amerikai hosszú távú sikerének egyik kulcsa" - tette hozzá Pete Branhem, a HMMA motorgyártó részlegének vezetője. 

Forrás: madeinalabama.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei