Két hetet töltöttek egy Hyundai Ioniqban


A németországi bigFM rádióállomás egy különleges nyereményjátékot hirdetett, amelyben a versenyzőknek két hetet kellett egy bevásárlóközpontban álló Hyundai Ioniqban eltölteniük. 

A helyi bigFM rádióállomás egy különleges hallgatói nyereményjátékot hirdetett meg a Saarbrückenben található Europa-Galerie bevásárlóközpontban, amelynek során négy jelentkező két hetet töltött összezárva az ott kiállított Hyundai Ioniq Hybrid modellben. A játékot végül a 24 éves Tobias Liebfried nyerte meg, aki végig a különböző feladatok sikeres elvégzése után az autóban tudott maradni és végül a hallgatók szavazatai alapján megnyerhette az Ioniqot. 


Tobias természetesen nagyon örült vadonatúj autójának. "Ezt egyszerűen nem tudom elhinni" - mondta, miután kihirdették győzelmét, majd megköszönte rajongói buzdítását. "Ez nagyrészt a ti érdemetek. Akik most is itt vannak és rám szavaztak. Ti tettétek lehetővé, hogy ezt a kulcsot most a kezemben tarthatom.Szeretlek titeket!" 


Második helyen a 28 éves David Leidner végzett, aki persze szintén nem távozott üres kézzel, kitartását az Europa Galrie 500 eurós utalvánnyal, egy helyi benzinkút pedig 300 eurós üzemanyag-utalvánnyal jutalmazta,egy utazási irodától pedig egy spanyolországi nyaralást is kapott.


"A kísérlet - Élj az autódban" elnevezésű akció résztvevői 150 jelentkező közül kerültek kiválasztásra. Amellett, hogy a versenyzőknek két hétig ki kellett tartaniuk az Ioniqban ülve, a rádióállomás műsorvezetői naponta újabbnál újabb feladatokat, feladványokat adtak nekik, amelyek mellett sportprogramokat is szerveztek számukra. Mindeközben a napi étkezéseket és higiéniai szükségleteket szigorú keretek között tartották, amely mellett a bevásárlóközpontban, illetve az élő kamerákon bárki bármikor betekinthetett az autóba.


A vetélkedő résztvevőit a Hyundai Ioniq ötszemélyes belső terének 2 700 milliméteres tengelytávja segítette, amely így tágas teret biztosított számukra. Még magasabb vezetők és utasok is jól elhelyezkedhetnek az Ioniq 1 136 milliméteres lábhosszal rendelkező első, illetve 906 milliméteres lábhosszal rendelkező hátsó ülésein, miközben a vállszélesség elöl 1 425, hátul pedig 1 396 mm-es. Az elöl 1 024 mm-es, hátul 950 mm-es fejmagasság pedig azt is biztosítja, hogy egyetlen utasnak sem kell behúzott fejjel utaznia, így a négy versenyzőnek is elegendő tér állt rendelkezésre a két hetes időszak során.   .


A Hyundai Ioniq hatalmas belső tere a nagy tengelytávolság mellett az autó igen fejlett hajtásláncának intelligens elrendezésének is köszönhető. A belsőégésű és a villanymotor a hatfokozatú duplakuplungos váltóművel együtt közvetlenül az első tengely előtt található, míg a kompakt lítium-polimer akkumulátort közvetlenül a hátsó ülés alatt, a hátsó tengely előtt helyezték el.  
Forrás: hyundai.news, sol.de
Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei