Red Dot díjat kapott két Hyundai modell


A Hyundai Motor folyamatosan fejlődő formafilozófiájának újabb elismeréseként a Red Dot Award rangos zsűrije idén két új modell formáját díjazta, amellyel a vállalat immár negyedik éve folyamatosan a legjobbak között szerepel.

A rangos Red Dot Award idén újra díjazta a Hyundai legújabb modelljeit. A nemzetközileg elismert díjazási program a „Termék Formaterv” kategóriájának „Közlekedési Forma” alkategóriájában az új Hyundai i30 és a Grandeur modellek dizájnját tüntették ki. A Hyundai Grandeur a „kiváló minőségi formatervéért” kapta meg az elismerést, amit csak olyan termékeknek ítélnek oda, amelyek kimagasló formával rendelkeznek és eredeti formatervükkel vonzóak lehetnek a fiatalabb vásárlórétegek számára is. Emellett a vadonatúj Hyundai i30 „Dicséretet érdemlő” formaterve is elismerést érdemelt.   


Ez az elismerés is a Hyundai motor azon díjsorozatának legújabb eleme, amellyel a vállalat olyan termékek gyártására tett elkötelezettséget, amelyek egyedi és fejlődő formanyelvet képviselnek.  Ez a két legújabb modell az elsők között kapta meg a Hyundai vadonatúj jellegzetességét a „Kaszkád” hűtőmaszkot.

A vadonatúj i30 generáció számára a PIN UP Design és az iF Design díja után ez már a harmadik nemzetközi elismerés, amelyeken a a zsűri dicsérte az autó precíz, finom vonalait, amelyek időtlen és magabiztos megjelenést kölcsönöznek az autónak.  


Az iF Design és az IDEA Design díjakkal együtt a Red Dot Award a három legrangosabb nemzetközi formatervezői elismerés. A Zentrum Nordheim Westfalen szervezte zsűri a legkülönbözőbb területeken feltűnő formaterveket különböző kategóriák szerint díjazza , amelyek között a formai innováció is szerepel azért, hogy meghatározzák az adott év kimagasló formáit.

Idén a 21 nemzetközi formatervezési szakértőből, professzorból és újságíróból álló Red Dot zsűrije 50 ország több mint 5 ezer termékének formatervét értékelte. Ez sorozatban már a negyedik olyan év, amikor a Hyundai Motor feltűnik a díjazottak között, miután 2014-ben az i10 és a Genesis, 2015-ben az i20 és a Sonata, 2016-ban pedig az Ioniq formatervét és ezzel a Hyundai formai kompetenciáját találták kimagaslónak.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei