Újabb előzetesen a Hyundai kisterepjárója


A Hyundai Motor további részleteket mutatott első globális kisterepjárójának formavilágából, amelynek bemutatására idén nyáron kerülhet sor. 

Mielőtt néhány hónapon belül hivatalosan is bemutatkozna a nagyközönségnek, a Hyundai Motor újabb részleteket árult el vadonatúj Kona kisterepjárójáról. Miközben a vadonatúj Kona követi a Hyundai új formatervezési irányzatát, emellett progresszív karakterével egyéniséget is visz a kiskompakt hobbiterepjárók világába.       

A vadonatúj  Kona első kiképzése kifejező és erőt sugárzó, ahol megjelenik a Hyundai Motor új családi vonása, a kaszkád hűtőmaszk is. Az új ikerfényszórók fokozzák az autó vizuális benyomását azzal, hogy a LED nappali menetfényeket a szintén LED fényszórók fölé helyezték. Az elkülönült első lámpatestek magabiztos, progresszív megjelenést adnak az autó karcsú és éles vonalvezetéséhez.   

A vadonatúj Kona úgy mércét állít fel a kompakt hobbiterepjáró kategóriában. A vezetők nagyobb kényelme érdekében jobb kilátást biztosít, miközben agilis vezetési dinamizmusával fokozott vezetési élményt és kezelhetőséget nyújt.  

A hamarosan megérkező Kona a Hyundai Motor első lépése a kiskategóriás terepjárók szegmensében és az első lépés a vállalat hobbiterepjáró kínálatának megújításához. A Kona elnevezés folytatja a Hyundai azon hagyományát, amellyel crossover és terepjáró modelljeit elismert utazási célpontok után nevezi el – mint amilyen a Creta, a Santa Fe, a Tucson, a Veracruz – ráadásul az új kiskompakt crossover a Hawaii szigetén található Kona területének számos életstílus elemét tükrözi.     

A Hyundai a következő hetekben várhatóan még több információt közöl majd az új Kona modelljéről, mielőtt az 2017 nyarán bemutatkozik.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei