Lebukott a Hyundai új indiai kisautója


Néhány nappal a Hyundai hivatalos bemutatója előtt a régen várt indiai Santro modell új változatának részletei a legújabb kémfotóknak köszönhetően kiszivárogtak. 

Csupán néhány nappal a hivatalos bemutatót megelőzően a vadonatúj Hyundai Santro gyakorlatilag lelepleződött. Az új modellt állítólag akkor sikerült első alkalommal álcázatlanul lefotózni, amikor azt egy márkakereskedésbe szállították. A fotókon látszik a narancsszínű autó első része, a hátsó rész és a belső tér is


A frontrészt egy új, hatalmas kaszkád ívelt hűtőmaszk uralja, ami jóval nagyobb, mint a Grand i10-en található. A hűtőmaszkot egy krómozott csik keretezi, ami prémiumossá teszi az autó megjelenését. A lökhárító egyenes és éles vonalai arra utalnak, hogy a Hyundai valóban új irányt kíván adni az újonnan érkező modelljeinek. 


A hátsó rész ehhez képest elég sivárnak hat, de a hátsó üveg nagy felülete jót tesz a hátralátásnak, míg a hátsó lámpák még nagyobbnak mutatják az autót. Az is látható, hogy a hátsó ajtó közepén egy tolatókamera is helyet kapott, amely a képét a műszerfal közepén található multimédiás rendszerbe közvetíti. A hátsón nincs semmilyen tipusfelirat, emiatt még mindig nem lehet tudni, vajon mi lesz a kisautó végleges neve. 


A belső kialakítás valahol félúton van a Grand i10 és a Verna között. Két függőleges középső légbeömlő között  egy 7 colos érintőképernyő helyeztek el, Akárcsak a Vernában. A középkonzol alsó része a klímakezelővel és a belőle kinyúló sebességváltóval már inkább a Grand i10-ből lehet ismerős. A kettónusú belső a krómozott betétekkel a külsőhöz hasonlóan belül is növeli a minőségi érzetet. 

Az új Hyundai kisautót egy 1.1 literes benzinmotor mozgatja, amit alapból egy ötfokozatú manuális váltó egészít ki, de extraként egy robotizált váltó is kérhető. Az alacsony áron megvásárolható, olcsón fenntartható és szervizelhető prémium kinézetű új Hyundai kisautó bátran pályázhat névadó elődjének sikereire. A bemutató várhatóan még ezen a héten megtörténik. 

Forrás:news18.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei