A Hyundai idén is folytatta hazai jótékonysági programját


A Hyundai magyarországi képviselete tavaly óta támogatja a budapesti Gyermekgyógyászati Klinika munkáját, amelynek keretében az intézmény idén is egy értékes berendezéssel gazdagodhatott.  

A Hyundai Holding Hungary idén is folytatta a 2017-ben megkezdett CSR tevékenységét, melynek keretében idén is a legkisebbekre gondolt, és támogatásával igyekszik az I. számú Gyermekgyógyászati Klinika munkáját segíteni. 


2017-ben a vesebeteg gyermekek kezelését segítő BCM készülékkel támogatta a vállalat a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt, idén pedig a Koraszülött Intenzív Terápiás Osztály munkáját segítő volumetrikus infúziós pumpát vásárolt az alapítvány a felajánlott összegből. Ez a készülék a 8. kerületi I. számú Gyermekgyógyászati Klinikán fogja segíteni a szakemberek munkáját. 


A vállalat 2019-ben is folytatni szeretné a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvánnyal az együttműködést. Nem csupán anyagi támogatással, de a cég vezetői és munkatársai az intézmény kórtermeinek felújításában is részt kívánnak venni, mely munkálatokra 2019. tavaszán kerül majd sor. 


A fél millió forintos készüléket Kovács Pál, a Hyundai Holding Kft. ügyvezető igazgatója adta át a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány elnökének Prof. Dr. Szabó Attilának és Dr. Szabó Miklós habilitált egyetemi docensnek, a gyermekklinika Koraszülött Intenzív Terápiás Osztály vezetőjének 2018. december 13-án, ünnepélyes keretek között. 

Forrás: Hyundai Hungary

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését