Az ötszázadik Ioniqot adta el a német Hyundai kereskedő


Az elektromobilitásban leginkább aktívan résztvevő landsbergi székhelyű Sangl Autóház vezetője, Jürgen Sangl december elején már az ötszázadik Ioniq Electric modellt adta át boldog tulajdonosának. 

A Sangl Autóház újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor a vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője, Jürgen Sangl december elsején már az ötszázadik Ioniq Electric modellt adhatta át azóta, hogy az autó 2016 októberében Németországban is bevezetésre került. A Sangl Autóház nemcsak a Hyundai első kereskedőpartnere, amióta a márka megjelent az országban, de országszerte a legsikeresebb az elektromos autók értékesítése terén is.  


„Nem csak az Ioniq formaterve, a környezetbarát hatékonysága és a nagyvonalú garanciafeltételei voltak azok a tényezők, amelyek meggyőztek, hanem az Auto Sangl csapatának hozzáértése és lelkesedése, amivel tájékoztattak és végigkísértek az értékesítés során. Úgy érzem, itt a gondomat viselték” – mondta Dennis Philipp vásárló.  


„Nagyon büszke vagyok rá, hogy Németország legsikeresebb villanyautó-kereskedését vezethetem” – tette hozzá Jürgen Sangl ügyvezető. „A jövőorientált Hyundai modellek iránti saját lelkesedésem és lekötelezettségem a sok és elégedett ügyfélben és értékesítési eredményben is sokszorosan visszatükröződik.”  


A villanyautós siker nem a véletlen műve. Sangl az Ioniq bevezetésének pillanatától a közösségi média segítségével összefogja az elektromobilitás iránt fogékony érdeklődőket és potenciális ügyfeleit. A régiós kereteken is túli villanyautó-specialista hírnevét a Facebookon történt tanácsadásai és a Youtube-ra feltöltött használati bemutatói alapozták meg. Az ötszázadik Ioniq Electric átadásával a Sangl Autóház a Németországban eladott Ioniq villanyautó eladásainak 20 százalékát tudhatja magáénak.   

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését