A Top Gear szerint a Hyundai az Év Autógyártója


Az angol BBC népszerű Top Gear magazinjának legújabb számában megjelent értékelés szerint a szerkesztők a Hyundai Motort az Év Autógyártójának választották. 

A BBC Top Gear magazinjának írásában dicsérik a Hyundai elmúlt években mutatott gyors fejlődését és elismerően ír a márka változatos és igényes termékpalettájáról, kiemelve az i30 N sportmodellt, az Ioniq „cseppforma ökoautót”, valamint a „mókás kinézetű, de racionális” Kona Electricet. 


„Miután évtizedekig mondogattuk, hogy a Hyundainak kevesebb személyisége van, mint a telefonos ügyfélszolgálatok várakoztató zenéjének, a dél-koreaiak megtáltosodtak. A Hyundainak most már olyan autóarzenálja van, amelyeket akár a legnagyobb konglomerátumok is megirigyelhetnek. A legesélytelenebb viszi el a showt? A szerény Hyundai hosszú utat járt be” – áll a BBC Top Gear értékelésében. 


A városi kisautóktól a hagyományos és sportkompaktokon át a kisebb és nagyobb hobbiterepjárókig mindent kínál belsőégésű, hibrid, vagy zéróemissziós elektromos és üzemanyagcellás hajtáslánccal, így a Hyundai az iparág legszélesebb kínálatát nyújtja ügyfelei számára.   


„A BBC Top Gear magazinjának elismerése megerősít bennünket, milyen messzire jutottunk el csak az elmúlt egy évtizedben” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Egy évtizede, 2008-ban alig 28 ezer járművet értékesítettünk az Egyesült Királyságban és autóinkat a vételára miatt választották. 2018-ra ugorva már a tíz legtöbbet értékesítő autógyártó vagyunk az Egyesült Királyságban és már az év vége előtt eladjuk az idei 90 ezredik autónkat. A vásárlások első számú érve már a modellek formaterve. Márkánk viszont a jövőben is fejlődik és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minden eddiginél szélesebb kínálatot tudunk nyújtani ügyfeleinknek.” 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését