Új autót kapott a mérföldmilliomos a Hyundaitól


A közösségi médiában gyorsan híre ment az amerikai hölgy története, aki autójával mindössze öt év alatt egymillió mérföldet tett meg. A Hyundai most egy különleges ajándékkal lepte meg őt. 

A szállítmányozással foglalkozó kansasi autós 2013-as Hyundai Elantrájába már egymillió mérföldet, azaz 1,6 millió kilométert tett az elmúlt öt év során, mindezt pedig az eredeti motorjával. Farrah Haines büszke Hyundai tulajdonosként évente 200 ezer mérföldet (320 ekm) autózik, miközben autóalkatrészeket szállít házhoz, amivel jócskán túlszárnyalja az amerikai autósok évi 14 ezer mérföldes (22,4 ekm) átlagát. Mivel a legtöbb digitális kilométer-számláló berendezés nem tudja megjeleníteni ezt a hatalmas egymilliós értéket, ezért a Hyundai a hihetetlen mérföldkő eléréséhez csatlakozva készített egy egyedi 1 millió mérföldes emblémát, amit a számlálóhoz illesztettek. Az embléma egy eredeti Hyundai termék, amely mostantól minden egymillió mérföldet futott autóhoz elérhető.  


„Ez nem csupán Farrah számára mérföldkő, de a Hyundai és autóink minősége számára is az” – mondta Dean Evans, a Hyundai Motor America vezetője. „Hihetetlen és különlegesen ritka, hogy csupán öt év alatt az eredeti motorral érte el ezt az egymilliós határt. Kidolgoztunk egy 1 millió mérföldes emblémát, mert hisszük, hogy jobbá tehetjük helyi ügyfeleink dolgait és kíváncsian várjuk, hogy mások is csatlakozzanak Farrah-hoz és az az egymillió mérföldes klubhoz.” 


A hihetetlen teljesítmény elismeréseként a Hyundai és vele az Innocean Wordlwide America reklámügynökség december elején egy filmet is közzétett, amelyben Farrah elmondja történetét. A videót a Hyundai különböző közösségi médiacsatornáin is terjesztette, hogy ezzel is tisztelegjen különleges ügyfele és a Hyundai minőség remek példája előtt. 


A Hyundai azonban nem állt meg itt, Farrah-t különleges Hyundai tulajdonosként meg szerették volna lepni egy vadonatúj 2019-es Hyundai Elantrával is. Mivel a hét 7 napján, éjjel-nappal autóalkatrészeket szállít, a Hyundai egy különleges csomagot állított össze számára. Farrah megállt a helyi autóalkatrész-boltnál, hogy leadja azt a dobozt, amiről azt gondolta, hogy csak egy alkatrész, ám ehelyett barátai, családja, valamint az új 2019-es Elantrája üdvözölték. Az erről készült filmet a Hyundai hivatalos YouTube csatornáján is közzétették.     


Habár Farrah elért teljesítménye képtelenségnek tűnik, a Hyundai különböző teszteket is végrehajtott a kilométer-számláló valódiságának megállapításához. A vállalat mérnökei ellenőrizték a motorszámot, az átlagosan kéthetente elvégzett olajcseréket, a szervizfeljegyzéseket, a kábelkötegeket és a motortartókat. A Hyundai szerviz- és rendszermérnökei megvizsgálták Farrah két munkaadójának menetleveleit, az alvázszámmal kapcsolatos jelentéseket, stb.   


„A Hyundai-om remek autó számomra” – mondja Farrah. „Imádok vezetni és sikeres karriert is építettem belőle, így nem meglepetés, hogy sikerült elérnem az egymillió mérföldes értéket. Ennek kulcsa a rendszeres karbantartás elsődlegessége és persze egy minőségi autó. Az évek során nagyon elégedett voltam az autóm teljesítményével és minőségével, ami a Hyundai márka öröksége. Miközben úgy érzem, mintha újrakezdeném, ez most lehetőséget ad nekem arra, hogy elérjem a másfélmillió mérföldet is!”


Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését