A BTS Hyundai Palisade-ben érkezett a Billboard díjkiosztóra


A Hyundai Motor már a Palisade tavalyi bevezetésekor bemutatta a koreai BTS fiúbandát, akik most az idei Billboard díjátadó gálára is két vadonatúj Palisade-ben érkeztek meg. 

A Hyundai Motor pontosan tudta, hogy a nemrég megrendezett idei Billboard Music Award díjátadó ünnepségén minden szempár a koreai BTS fiúegyüttesre fog szegeződni, a gyártó éppen ezért az eseményre két gyönyörűen csillogó éjfekete Palisade terepjárót biztosított márkanagykövetei számára. Az egyre népszerűbb K-pop banda éppen csak most mutatta be „Map of the Soul Persona” című albumát, amelyről a díjkiosztón a „Boy With Luv” című számukat élőben is előadhatták. Az eseményt megkoronázta, hogy a BTS kapta a Legjobb Együttes díját, megelőzve többek között az Imagine Dragont és a Maroon 5 csapatát is.      


A Hyundai Motor és a BTS együttműködése főként online működik remekül, hiszen a fiúbanda rendelkezik a legtöbb és leglelkesebb rajongói a közösségi médiában. A Hyundai globális Twitter oldalán megjelent egy BTS fotó, amin az együttes tagjai két Palisade előtt pózoltak. A képet pillanatok alatt 70 ezren osztották meg és 155 ezer lájkot is kapott.  


Márciusban a banda rajongói világszerte láthatták a BTS tagjainak arcát a Hyundai Palisade modell óriásplakátjain és más marketingkampányokban. Közben az @Hyundai.Lifestyle Instagram oldalán tavaly november óta folyamatosan jelennek meg fotók és videók a BTS-ről és a Palisade-ről, ezzel is tovább fokozva a Palisade modell hírnevét. 


A Palisade ugyan sajnos nem jutott el a Billboard díjátadó színpadáig, de kétségtelenül láthatjuk majd még a Hyundai új nagyterepjáróját a vörös szőnyeg előtt más rendezvényeken. A köztes időben pedig továbbra is jelennek meg fotók, amelyeken a BTS tagjai, Jungkook, Suga, J-Hope, Jimin, Jin, V, és RM egy Palisade modellel együtt szerepelnek.


Forrás: thenewswheel.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését