Mostantól Loasby felel a Hyundai stílusáért


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a vállalat eddigi kínai formatervező központjának igazgatóját, Simon Loasby-t a Hyundai Styling részlegének vezetőjévé nevezték ki.  

Loasby 2017-ben csatlakozott a Hyundai Motorhoz és kulcsszerepet játszott a Hyundai formai identitásának meghatározásában a világ legnagyobb autópiacán. Nevéhez fűződik többek között a Hyundai Lafesta modell megalkotása is. Az 51 éves szakember mostantól a világszerte kapható Hyundai modellek formastratégiáját fogja átlátni, miközben főnökei a Hyundai Design Center vezetői, Sang-yup Lee-nek és Luc Donckerwolke lesznek.


„Nagyon örülök annak, hogy lehetőségem lesz hozzájárulni a Hyundai globális formájának továbbfejlesztéséhez” – mondta Loasby. „Az iparág hatalmas átalakulásának időszakában várom már ezt az új utat, aminek révén izgalmas, innovatív koncepciókat fejlesztünk és egyedi esztétikával ruházzuk fel a Hyundai autóit. Izgatottan várom, hogy értéket és pozitív márkaélményt teremtsünk ügyfeleink számára.”  


Főnöke, Luc Donckerwolke azt várja Loasby-tól, hogy jelentősen hozzájáruljon a Hyundai formatervező központjának munkájához. „Biztos vagyok abban, hogy a koreai formatervezési központban Simon ezen pozíciójával hozzásegítheti a formafilozófiánk elterjesztését a modellek következő generációiban” – mondta Donckerwolke. „A zökkenőmentes globális együttműködés és átlátható kommunikáció révén továbbfejleszthetjük a Hyundai formai tradícióit azért, hogy ebben a dinamikus új korszakban illeszkedjünk vásárlóink gyorsan változó igényeihez.”  


Loasby a londoni Royal College of Art egyetemen szerzett gépjármű-tervezési diplomát, de a Londoni Egyetemen gépészmérnöki tanulmányokat is folytatott. A Hyundaihoz csatlakozása előtt többek között a Volkswagennél is megfordult. 

Forrás: newsarticleinsiders.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését