A Hyundai felfrissítette a Santa Fe terepjárót


A Hyundai Motor bejelentette, hogy az új modellévre felfrissítette középkategóriás Santa Fe terepjáró modelljét, amelyet átalakított külső megjelenése mellett új biztonsági funkcióival tettek még vonzóbbá.

A dél-koreai Hyundai Motor kicsivel több, mint egy éve mutatta be a Santa Fe vadonatúj, negyedik generációját, amelynek fejlesztése azonban a bevezetéssel sem állt meg. A vállalat ugyanis nemrég mára a Santa Fe frissített változatát is bejelentette, amely módosított megjelenéssel és kibővített biztonsági ellátmánnyal igyekszik megőrizni pozícióját a szegmensben.


A tervezők némileg átalakították az autó első hűtőmaszkját és oldalkilincseit azért, hogy azok még magasabb színvonalat sugározzanak. A legmagasabb Inspiration fantázianevű felszereltségi szinten a külső tükröket krómozott betétek díszítik, miközben az oldalüvegek duplaüvegezésű hangszigetelést kaptak.


A biztonsági és kényelmi felszerelések listája mostantól a holttérfigyelő monitorral bővült, amely a műszeregységbe épített képernyővel jelzi a szomszédos sáv holtterében meghúzódó járműveket. Az új fejlesztésű légkondicionáló rendszer a navigációs rendszer adatait felhasználva arra is képes, hogy alagútba érve felhúzza az ablakokat és az ablakmosó folyadékot használva biztosítsa a légáramokat. Koreai gyártású autók közül elsőként a Santa Fe kínál beépített szórakoztatórendszert a hátsó utasok számára, de az autót hátsó hangszóróvezérlő rendszerrel is ellátták.  

A Hyundai Motor május közepétől vesz fel megrendelést a megújult Santa Fe modellre Dél-Koreában, ahol az autó indulóára benzinmotorral 26,95 millió koreai von, azaz kb. 6,6 millió forint.


Forrás: pulsenews.co.kr

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését