Nyílt nap és márkatalálkozó a hatvani Hyundainál


A téli felkészítéshez kapcsolódó átvizsgálással egybekötött nyílt napot rendezett a Hyundai hatvani márkakereskedője, amelyre első alkalommal hívta meg a Hyundai Klub facebook csoport tagjait is. 

Az egész egy félresikerült megosztással indult, amiben egy szabad készleten lévő Kona Electric hirdetését osztottam meg a Hyundai Klub oldalán. Ezt persze az admin - jogosan - eltávolította, hiszen az oldal szigorú szabályzata tiltja a klubbal kapcsolatban nem lévő kereskedések reklámozását, ráadásul létezik egy külön Adok-Veszek csoport is erre a célra. Erre épp nem gondoltam, csak ennek hírértékére. Ez hiba volt. 


Ezt később külön megbeszéltük Szilveszterrel is, akit egy reménybeli közös együttműködés reményében összehoztam a Hyundai Hatvan képviselőivel. Ennek gyümölcseként november 23-án, szombatra egy közös nyílt napot szerveztek le, ahol a szokásos tesztvezetésen túl nyereményjátékkal, ingyenes átvizsgálással várták az érdeklődő klubtagokat és aki szeretett volna, körbenézhette Szomszéd Lali és a Gender Racing Team Forma-3-as versenyautóját és akár Nagy Dani TCR futamgyőztes pilótával és az i30 Fastback N autójával is fordulhatott egy kört.


A novemberi kiszámíthatatlan időjárás is kegyébe fogadta a rendezvényt, aminek kezdetére a nap is kisütött és késő őszi alacsony fényével melegséggel töltötte be a szalont. Az emberek is szépen gyűltek, a parkolóban pedig legalább 30-40 autó is megfordult. A régebbi Accentek, i30-ak és néhány i40 mellett egy narancsszínű Veloster is érkezett Dani Fastback N-je mellé az i30 N Club Hungary jóvoltából több i30 N is felsorakozott. Autókból a szalonban sem volt hiány, a Kona Electric mellett a nézelődők az elsők között itt találkozhattak az új Ioniq plug-in és Electric változatával is. 


A tesztautók kint sem pihentek sokat, az i20 Active, az i30, a Tucson és a Santa Fe mellett az importőr egy Ioniq plug-in tesztautóval járult hozzá a rendezvényhez. Közben a műhelyben is szépen forogtak az autók, amelyek lengéscsillapítóiit, fékhatását fékpadon ellenőrizték, de a fényszórók beállítását is ellenőrizték. Az ellenőrzésen összesen 16 db autó vett részt, amelyek nagy része megfelelt, volt azonban két olyan autó is, ami a most mért adatokkal már megbukott volna a műszakin. És még az én 5. éves autóm bal fényszórója sem világított megfelelően, így azt is beállították. Az eredményekről minden résztvevő írásos jegyzőkönyvet kapott kézhez, ami rögzítette az ellenőrzés adatait


A nyílt naphoz műsor is járt, így a résztvevők Jagodics Milán műsorvezető vezényletével egy beszélgetésben ismerkedhettek meg a 14 éves tehetséges Szomszéd Lali versenyzővel, ezt követően Nagy Dani pedig mesélt az i30 Fastback N-nel szerzett élményeiről is. Kicsivel dél előtt aztán kisorsolták az ajándéktárgyakat is, így a három szerencsés nyertes egy Hyundai termosszal, egy flakon Shell Helix motorolajjal és egy Nagy Dani pólóval lett gazdagabb, utóbbit Dani később örömmel dedikált is. 


Én pedig csak a hazafelé úton szembesültem azzal, hogy az említett hirdetésben szereplő, szalonban álló bordó Kona Electric talán nem is kaphatott volna ennél nagyobb reklámot, mint most. De ez mindegy is, hiszen jó hangulatban telt a nyílt nap, így velünk együtt minden látogató élményekkel térhetett haza.

Köszönjük a szervezést a Hyundai Hatvan elkötelezett és lelkes csapatának és köszönjük Mindazoknak, akik ellátogattak a rendezvényre!

További képek a Dönci Hyundai Blogja Facebook oldalán találhatóak.

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei