Indiában is bemutatták a Hyundai frissített Verna modelljét


Miután Kínába és Oroszországba már megérkezett, a Hyundai Motor indiai képviselete is nemrég bemutatta a Verna kompakt limuzin frissített változatát. 

A Hyundai Motor India ugyan már márciusban nyilvánosságra hozta a frissített 2020-as Verna árlistáját, ám az időközben kitört koronavírus-járvány miatt eddig a vállalatnak nem volt alkalma bemutatni az új autót. Most azonban, miután a Hyundai indiai üzeme is újra termel, ez is megtörténhetett és a felmérések szerint a személyes mobilitás, különösen a magánvásárlók számára jelentősen felértékelődhet a jövőben.  


A Hyundai indiai képviselete a korábbi eltérő kínai és orosz forma irányzatok közül ez utóbbit választotta, így a ráncfelvarrás során az autó nagyobb kaszkád hűtőmaszkot és projektoros fényszórókat, ezzel együtt pedig új lökhárítókat is kapott. Új formatervezésűek a könnyűfém felnik és a hátsó lámpatesteket is átdolgozták. Belül jobb minőségűek az anyagok, nagyobb a középső érintőkijelző, a műszeregység pedig digitális lett. 
  

A 2020-as Verna legnagyobb újítása egyértelműen az a Bluelink technológia beépítése, amit elsőként a Hyundai Venue kisterepjáróban mutattak be Indiában. A Hyundai szerint az új telematikai rendszer mellett a Vernában 12 olyan extrát tartalmaz, amely kategóriájában elsőként jelenik meg az autóban. Ilyenek a szellőztethető első ülések, az automata csomagtér-nyitás, a vezetékmentes telefontöltő, a hátsó USB töltőport, stb.  


Az új Verna háromféle motorral választható: a 115 lóerős 1.5 literes benzinmotorhoz a kézi mellett CVT váltó is rendelhető, az ugyanilyen erős 1.5-ös CRDi dízelmotorhoz pedig manuális mellett hagyományos automata kérhető. Újdonságként jelent meg a Verna kínálatában a Hyundai 1.0 literes T-GDI benzinmotorja, amely 120 lóerős teljesítményszinttel és kizárólag hétfokozatú duplakuplungos DCT váltóval vásárolható meg.   


Az új Hyundai Verna 930 ezer rúpiás (kb. 3,9 mFt) indulóártól kapható Indiában, ahol az ügyfél opcióként 3 év kilométerkorlátozás nélküli, 4 év vagy 60 ezer kilométerre, illetve 5 év vagy 50 ezer kilométerre szóló garanciát választhat. Ezek mindegyikéhez 3 év igynenes országúti segélyszolgálat, Bluelink használat és térképfrissítés is jár.    

Forrás: financialexpress.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei