A Hyundai kiterjeszti együttműködését a Van Gogh Múzeummal


A Hyundai Motor autógyártó legalább két évvel, azaz 2022 végéig meghosszabbította eredetileg 2016-ban létrejött együttműködési megállapodását a holland Van Gogh múzeummal.

A koreai Hyundai Motor autógyártó még 2016-ban kötött megállapodást a Hollandiában található Van Gogh múzeummal, amelynek révén a márka kiterjeszthette azon elkötelezettségét, hogy a művészetet még elérhetőbbé tegye. Az együttműködés révén még nagyobb figyelmet kaphatott a Hyundai Ioniq, mivel a világ első, háromféle elektromos meghajtással rendelkező modelljének egy példányát a Van Gogh múzeumnak adományoztak. Az elektromos modell mellé később egy hibrid is érkezett, amelyeket a festő művei alapján inspirált díszítésbe burkoltak. 


„Örülünk és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Hyundai úgy döntött, kiterjeszti részvételét múzeumunkban” – mondta Emilie Gordenker és Adriaan Dönszelmann, a Van Gogh Múzeum igazgatói. „A művészet és a kultúra kényelmet és ihletet kínál, még ezekben a kihívásokkal teli időkben is. Az együttműködés Vincent van Gogh munkájával és életével kapcsolatos közös szenvedélyünkre épül, a Hyundai hozzájárulása pedig lehetővé teszi számunkra, hogy múzeumunkat még elérhetőbbé tegyük. Azok számára, akik jelenleg digitális eszközöket használnak, hogy jobban megismerjék Van Gogh munkásságát és az amszterdami Museumplein látogatói számára, akiket remélünk, hogy hamarosan újra üdvözölhetünk.” 


Ha a helyzet ezt lehetővé teszi – a jelenlegi koronavírusjárvány fényében – a Van Gogh Múzeum a Hyundai-jal együttműködésben idén október 26-án megrendezi a Hyundai Mobilitási Napját. Ez a különleges nap az elérhetőségre összpontosít, amely mindkét szervezet alapvető értéke. A múzeum a Hyundai Motorral együttműködésben oktatási tevékenységeket dolgoz ki különféle célcsoportok számára. Ezen tevékenységek mellett a Hyundai támogatása megkönnyíti a multimédiás leírások és a múzeumi útmutatók koreai fordítását.


A Hyundai által korábban adományozott Hyundai Ioniq modellek mellé nemrég egy Kona Electric is csatlakozott a Van Gogh Múzeum járműparkjában. A Van Gogh remekműveibe „csomagolt" autók egyike a mester utazásait is követte, amikor – teljesen elektromos üzemben – Párizsig, a Van Gogh útig jutott el. Most az együttműködés meghosszabbításával együtt a Hyundai a legfrissebb, teljesen elektromos Ioniq Electric és Kona Electric egy példányát is rendelkezésre bocsátotta, amit természetesen ismét Van Gogh ikonikus festményei díszítenek.

Forrás: webwire.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei