Az új kémfotó alapján így nézhet ki a Hyundai Santa Cruz


A Hyundai Motor hamarosan a Santa Cruz típussal készül belépni a platós kisteherautók piacára, amelyről most elkészült az eddigi legpontosabb elképzelés. 

Immár öt év eltelt azóta, hogy a Hyundai bemutatta a Santa Cruz tanulmányautóját, amely egy közelgő középméretű pcikup kisteherautót volt hivatott előrevetíteni. A várva várt új modell azonban csak nem akart megérkezni, mígnem a Hyundai tavaly év végén hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Santa Cruz szériaváltozata, amely gyártása Amerikában valamikor 2021-től kezdődik meg. 


Nagyjából ugyanebben az időben jelentek meg az első kémfotók, amelyeken a Hyundai mérnökei megkezdték a kisteherautó végső tesztelését. A Hyundai viszont semmilyen további információt nem adott ki a Santa Cruzról, ennek ellenére a legutóbb megjelent, nyers karosszériavázat mutató kémfotó alapján kicsit közelebb jutottunk ahhoz, vajon hogyan is nézhet ki az új modell. 


A fotót alapul véve megszületett néhány olyan digitális rajz, amelyeken már egy kicsit pontosabban lehet látni, milyen is lehet az új Hyundai Santa Cruz összképe. Persze, ez még mindig csak egy elképzelés, ám jellegzetes parametrikus V vonalú oldalidomok mellé a lökhárítókat, első és hátsó fényszórókat és kerekeket a kémfotók és a Hyundai mostani formai elképzelései és a Kolasa.ru rajzai alapján nagyjából oda lehet képzelni.  


Remélhetőleg ahogy közeledünk a bemutató felé, a Hyundai idővel megkezdi csepegtetni a Santa Cruz modellel kapcsolatos információkat. Mivel az autót elsősorban az amerikai piacra szánják – ahol a bemutatók jóval megelőzhetik a tényleges gyártás megkezdését – így jó eséllyel még idén megismerhetjük az autó végleges formavilágát is. 


Forrás: motor1.comkolesa.ru

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei