Különleges változattal újult meg a Hyundai nagyterepjárója


A Hyundai Motor Dél-Koreában bemutatta a Palisade modell 2020-as változatát, amelynek legjobban felszerelt Caligraphy változata az eddigieknél is fényűzőbb felszereltséget kapott.   

A Hyundai Motor az ügyfélvisszajelzések alapján és elsősorban a koreai vásárlói igények maximális kielégítését szem előtt tartva egy különleges felszereltségi szinttel bővítette népszerű Palisade nagyterepjárójának felszereltségi listáját. A Palisade Caligraphy fantázianevű szinten minden létező kényelmi és biztonsági felszerelés megtalálható az autóban, amely mellett annak külső elemeit is úgy alakították ki, hogy az méltóképpen kifejezze a benne felvonultatott modern technológiát. 


A Caligraphy változat különleges hűtőmaszkot és légbeömlőket kapott, miközben a 20 colos felnik mellett a kerékjáratok akár eltérő fényezése a luxus hatását kelti. Belül a Palisade megkapta azt a 12,3 colos központi érintőkijelzőt is, ami eddig csak az amerikai exportkivitelek kiváltsága volt. Emellett olyan, az eddigieknél is jobb, kiváló minőségű anyagokat használtak az utastérben, mint az ajtópanelekre és a műszerfalra szerelt mesterséges, bőrhatású anyagok, a Nappa bőrülések, stb. 


A Hyundai különleges hatüléses változattal is frissítette a Palisade kínálatát, amely maximális kényelmet nyújt az első két üléssorban helyet foglalók számára. Ezt nemcsak a rendelkezésre álló térérzet biztosítja, hanem az is, hogy az elsőkhöz hasonlóan a második sor üléseit is villanymotorok mozgatják és az ülésfűtésen, -szellőztetésen túl masszázsfunkcióval is rendelkeznek. 


A Palisade modellt még 2018 decemberében mutatta be a Hyundai Dél-Koreában, ahol már elővételben 20 ezer példány talált gazdára. Idén márciusban 6 293 darab Palisade modellt értékesítettek, ami több, mint a Santa Fe modellből ugyanebben az időszakban eladott 5 788 darab Santa Fe.    

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei