5 csillagos akció az indiai i10 és Santro modellekhez


A Hyundai Motor India egy különleges promóciós akcióval kívánja felkelteni az indiai i10 és Santro vásárlók figyelmét, mely a benzines modellek iránti kereslet megtorpanása miatt vált szükségessé.

A Hyundai 5 csillagos szolgáltatáscsomagja egyszerre 5 előnyös ajánlatot tartalmaz az új i10 és Santro modelleket választó ügyfelei számára, melyen belül Teljes fenntartási csomag, Motor csomag, Garanciacsomag, Cserecsomag és Segélycsomag is megtalálható. Ezek közül a legfontosabb extraszolgáltatás lényegében az, hogy az ügyfél az autó 3 éves koráig, illetve 40 ezer km-ig ingyenesen szervizeltetheti autóját, melybe az összes alkatrész és anyagköltség is benne van.


A Motorcsomag rész azt jelenti, hogy egy kiterjesztett erőforrás biztosítási csomagot kap a vásárló, míg a Garanciacsomag része a 3 évre, vagy 40 ezer km-re kiterjesztett garancia. Ezenfelül 2 évig országúti segélyszolgálat segít az esetleges vészhelyzetben, illetve baleset esetén. A Cserecsomag gyakorlatilag egy árengedményt jelent az i10, illetve Santro vásárlók számára, amennyiben ezt a modellt választják.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei