Negyedik hónapja piacvezető a Veloster Ausztráliában


A Hyundai Motor Company Australia májusban 6886 autót értékesített a kontinensen, mellyel a piac hatodik legnagyobb forgalmazójaként annak 7,2 százalékát szerezték meg.  

A személygépkocsik értékesítésében 10,4 százalékos arányával a Hyundai 5059 darab járművet értékesített, mely eredmény a negyedik helyre volt elegendő.

A bevezetését követő négy egymást követő hónapban a Veloster kupé vezeti a sportautók szegmensét 359 eladott autóval, míg a szabadidő-autók között az ix35 a második 921 járművel.

Az iLoad (H-1) kisteherautó igen népszerű akisebb vállalkozások és a flottamenedzserek körében, melynek köszönhetően 494 ilyen jármű talált gazdára Ausztráliában, így a kishaszonjármű-piac 33,3 százalékát szerezte meg a márka. Ennek személyszállító kivitele, az iMax174 darabos eladásával másodikként végzett szegmensében.   

A Hyundai a kisautók között harmadikként végzett, az országban eladott járművek 13,3 százaléka volt i30, illetve Elantra modell.

„Már negyedik hónapja folyamatosan a Veloster vezeti a sportautók kategóriáját.” – mondta Damien Meredith, a Hyundai Motor Company Australia értékesítési vezetője. „A Veloster a vásárlók egy egészen új táborát nyeri meg a Hyundai márkának.”- tette hozzá.

Forrás: prweb.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei