Rekordokat dönt a Hyundai Fan Parkok látogatottsága


Óriási népszerűségnek örvendenek az UEFA EURO 2012 bajnokság fő szponzora, a Hyundai által létrehozott szurkolói parkok (Fan Park), melyeket a foci EB ideje alatt már 1,6 millióan látogattak meg. 

A Hyundai Fan Parkok népszerűsége minden várakozást felülmúlt. A B csoport döntőjét vívó Németország-Dánia mérkőzést 450 ezer látogató szurkolta végig a berlini helyszínen – mely több mint 10 százaléka a város lakosságának. Lukas Podolski, a TEAM Hyundai játékosa szenzációs szereplésével alkalmat is adott az ünneplésre, mellyel Németország számára biztosította a részvételt a negyeddöntőben. 


A spanyolországi Madridban felállított Fan Parkban a Tele5 nemzeti tévécsatorna élő bejátszásokkal teletűzdelve sugározta az eseményt. Ezek a bejátszások milliónyi néző számára adhatták át a rendezvény légkörét és szenvedélyességét – akik szemtanúi lehettek a TEAM Hyundai másik játékosa, Iker Casillas remek játékának, melyet a jelenlegi Európa bajnokkal szemben vívtak.    


„A Hyundai Fan Parkok sokkal sikeresebbek, mint azt gondoltuk volna. A légkör valóban egyedülálló, mellyel a legjobb lehetőséget biztosítja családok, baráti társaságok számára a mérkőzések végigkövetésére. Büszkék vagyunk arra, hogy milliónyi rajongót hozhattunk össze a Fan Parkok színtereire, ahol együtt élhetik át a bajnokság dinamizmusát és szenvedélyét.” – mondta Mark Hall, a Hyundai Motor Europe marketingigazgatója.


Az UEFA és a FIFA korábbi bajnokságain már rendkívül népszerűvé vált Fan Parkok június 8-án nyitották meg kapuikat Európa hét fontosabb helyszínein.


A szurkolók a Hyundai Fan Parkokban 60 négyzetméteres LED kivetítőkön élvezhetik a mérkőzéseket, melyek segítségével minden néző a legjobb élményt kapja a meccsek ideje alatt. Amikor pedig nem a mérkőzéseket közvetítik, a Hyundai egyéb lehetőségeket is kínál a szórakozásra: foci készségtesztek, digitális üzenőfal, 3D graffitik – melyekkel akár belépőket nyerhetnek a bajnokság hátralévő mérkőzéseire.  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei