Már rendelhető az i30 kombi Magyarországon


Elindult a Hyundai i30 kombijának gyártása Nosovicében, így nemsokára hozzánk is elér a koreai márka sikermodelljének puttonyos változata. Ennek első jeleként nyilvánosságra hozták az i30 kombi árlistáját.

Az új i30 kombi felszereltsége követi a már bemutatott 5 ajtós kompakt változatot, így Entry, Life, Comfort, Business és Style felszereltséggel kerül forgalomba Magyarországon. Az ötajtós változatnál egységesen 250 ezer Ft-tal többe kerülő kombi klímát nélkülöző, ám biztonsági felszereléseiben már így is teljes 1,4 MPi Entry változatának listaára 4,49 mFt, míg a klímás Life felszereltségért minimum 4,749 mFt-ot kell fizetnünk.


 A puttonyos változat egyedüli hozzáadott extrája (természetesen) a tetősín, mely a Life szinten 45 ezer Ft-ért rendelhető, míg Life Plus csomagban az ötajtósnál megszokott tételeket (távirányító, riasztó, ülésfűtés, bőrkormány, kartámasz) egészíti ki 215 ezer Ft-ért. Comfort szinttől felfelé a tetősín szériaszerelvény.

A labdarúgó EB ideje alatt a Hyundai az i30 ötajtós változatára 400, míg a kombiváltozatra 450 ezer Ft kedvezményt biztosít.

Forrás: hyundai.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei