Az Elantra a „Leginkább figyelemreméltó”


A Hyundai Motor Avante (Elantra) modellje a „Leginkább figyelemreméltó” elismerésben részesült az idei Pekingi Autószalon alkalmával.

Az eddig is rengeteg elismerést szerzett limuzin 6,75 millió szavazat alapján ígéretes jövő előtt áll Kínában is.

A „Leginkább figyelemreméltó” elismerést 2005. óta adják a három nagy kínai autószalonon: a Sanghaji Autszalonon, a Pekingi Autószalonon, illetve a Guangzhoui Autószalonon. A díjat az az autó kapja, amelyre a legtöbb néző szavaz.  


A szavazás idén április 23-ától vette kezdetét és a szalon látogatói mellett Twitteren, illetve a Sohu kínai autós szaklap internetes portálján keresztül is leadható volt a szavazat.  

„A díj a legnagyobb elismerések közül való, mert a valódi vásárlók ízlését tükrözi. És ezek vezetnek minket a hatalmas eladási sikerekhez.” – mondta az autógyártó szóvivője.

Az eredeti modell technológiájára épülve az autógyártó a helyi igényeknek megfelelő formatervvel és struktúrával mutatta be a modellt Kínában. Az új modell Langdong néven kerül forgalomba, mely név a kínai nyelvben az energiát és az izgalmat hívatott megjeleníteni. Méretében a Langdong 40 milliméterrel hosszabb és 10 milliméterrel magasabb az eredeti Avante modellnél.


Az Avante/Elantra sorozat idén már számos autóipari elismerésben részesült világszerte. A limuzin elnyerte a 2012-es Észak-amerikai Év Autója címet januárban, majd ezt követte februárban a 2012-es Év Autója díj Kanadában. Márciusban Dél-Afrikában választották a 2012-es Év Autójának a modellt.   

Forrás: koreaherald.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei