A Legjobb Márka díjat kapta a Hyundai Borneóban


A BrandLaureate Legjobb Márka díját az autómárkák közül a Hyundai kapta meg az idei évben Borneóban.

Dr. KK. Johan, a BrandLaureate elnöke elmondta, a díj kizárólag azon legjobb márkákat illeti, melyek kimagasló márkaértékkel rendelkeznek, ezen felül pedig remek társadalmi és üzleti magatartást tanúsítanak.  

„A BrandLaureate vezetői a zsűri véleménye alapján idén a Hyundait választotta győztesnek. A Hyundai elérte azt a magas követelmény-szinvonalat, melyet ez a díj támaszt, valamint a márka remekül hasznosítja a vállalat erőforrásait a növekedés elősegítésére.” – mondta Johan.

Kiemelték a forgalmazó, a Hyundai-Sime Darby Motors (HSDM) erőfeszítéseit, mellyel az YF Sonata és az MD Elantra modelleket piacra vezette.

„Nem értük volna el ezt az eredményt a csapatunk hatalmas erőfeszítései és a Hyundai Motor Company, valamint a vásárlóink inspirációja nélkül.” – mondta Lau Yit Mun, a HSDM ügyvezetője.

A HSDM sikerei akkor kezdődtek, amikor 2010. júliusában a Hyundai új márkaszlogenjével együtt bevezették a piacra az új YF Sonata modellt.

Az „Új Gondolatok, Új Lehetőségek” szlogenjén keresztül a Hyundai elkötelezettségét demonstrálja ügyfeleinek, valamint a társadalmi szerepvállalását és új alapokon nyugvó járműtervezést és ügyfélkezelést is hordoz az új irány.  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei