Zombiálló Hyundai


Úgy tűnik, a Hyundai valóban komolyan veszi „Új Gondolkodás, Új Lehetőségek” szlogenjét, ugyanis a termékek reklámozásának eddigi legfurcsább módját választotta: Új Elantra Coupe modelljét egy képregény-sorozatban helyezte el.

Amerikában csaknem 10 éve töretlen népszerűségnek örvend a „Walking Dead” (Sétáló Halál) elnevezésű, zombikkal jócskán teletűzdelt képregény-sorozat, melynek július elején jelent meg a jubileumi, századik száma.


Ebből az apropóból a készítők szövetkeztek a Hyundai amerikai képviseletével (mely a képregénysorozat alapján készül filmsorozat egyik főszponzora is), melynek révén a főhős a jubileumi kiadásban az idei Chicago Motor Show keretében bemutatott új Hyundai Elantra Coupé egy módosított változatával menekül az őket üldöző zombik elől.


„Nem igazán ismerem az autókat.” – mondta Robert Kirkman, a képregény alkotója. „Ám sokat tudok a zombi apokalipszisről és mi az, ami megmenthet ettől. Ezért úgy gondolom, ki tudok valami olyat találni, ami elég vagány, de praktikus és hatékony is. Ez egy élvezetes kihívás.” – tette hozzá.


A Hyundai Zombi Túlélő Jármű névre keresztelt modellt az alábbi extra tartozékokkal szerelték fel:

Az autó elején egy speciális, tüskés zombitakarító eke került felszerelésre, az ablakok páncélozott deszkaborítást kaptak. A tetőablakon keresztül a menekülőknek lehetősége lesz a védekezésre, a csomagtartóban pedig elég hely van a fegyverek számára. A CB rádió és a terepgumik mellett egyéb más felszerelésekkel is egyedivé tették az autót.


A szinte a felismerhetetlenségig átalakított Elantra Coupe mellett egy szinte teljesen hagyományos Elantra GT is feltűnik majd a képregény címlapján. A Hyundai Motor America ugyanis egy nyereményjátékot is indított a márka és a képregény népszerűsítésére, melynek nyertese ezen egyedi fényezésű új Elantra GT boldog tulajdonosa lehet.



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei