Autómegosztó flottában a Hyundai i30


A Hyundai Motor angol képviselete jelentős mennyiségű i30 modellt adott át a londoni Zipcar autómegosztó flottájába, amellyel még többen tapasztalhatják meg a kompakt előnyös képességeit.

Európában tervezett és gyártott modellként az i30 az egyik legkeresettebb modell a Hyundai jelenlegi kínálatában. A 2015-ben megújult i30 dinamikus és kifinomult külső formatervének merész és atletikus stílusa tágas belső térrel párosul. Az autó technológiai színvonala nemcsak élvezetes vezethetőséget, de gazdaságos és biztonságos üzemeltetést is jelent.  


Ezen kiváló tulajdonságokat mostantól a Zipcar ügyfelei is megtapasztalhatják, ha akár egy órára vagy egy egész napra az i30-as modellt foglalják le a cég kínálatából. A Zipcar autómegosztó szolgáltatását a cég honlapja mellett egy erre a célra kialakított okostelefonos alkalmazás segítségével is igénybe vehetik, a foglalás csupán néhány percet vesz igénybe. Az autó átvétele is ilyen egyszerű, hiszen a társaságtól kapott Zipcard mellett akár a mobilalkalmazáson keresztül is nyitható a választott autó. a cég ügyfelei mostantól már kereken száz darab i30 közül is választhatnak z angol főváros különböző frekventált pontjain.  

A Zipcar jelenleg a világ nyolc országában van jelen, ahol összesen 950 ezer ügyféllel rendelkezik. London mellett Bristolban, Oxfordban és Cambridgeben is van kirendeltsége az Egyesült Királyságban.  


A sokoldalú Hyundai i30 flottája más rangos C kategóriás kompakt modellhez csatlakozik most a Zipcar londoni kínálatában. Gazdaságos motorválasztékával segíti a Zipcar azon erőfeszítéseit, amellyel a tisztább levegővel kevesebb káros anyagot kívánnak a főváros levegőjébe juttatni.  

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk a Zipcarral és kíváncsian várjuk, hogy az i30 a következő hónapokban hogyan tetszik majd a cég ügyfeleinek” – mondta Martin Wilson, a Hyundai Motor UK flottaigazgatója. „Mivel az autók London frekventált pontjain vannak, ez kivételes lehetőséget biztosít számunkra, hogy olyan vezetőkkel is kapcsolatba kerüljünk, akik eddig nem gondolkodtak el egy Hyundai megvásárlásán – és akik véleményére is kíváncsiak vagyunk.”  


„A Hyundai ajánlata természetes választás volt számunkra” – mondja Mark Walker, a Zipcar UK ügyvezetője. „Az i30 tökéletesen passzol a Zipcarhoz, mivel minőségi, könnyen, intuitív módon kezelhető. Minőségi szintje egyértelmű tagjaink számára, akik vezetik az autót és nekünk is, akik kezelik azokat. Van Bluetooth és okostelefonos kapcsolata, így nincs kétségem afelől, hogy az i30 nagy sikert fog aratni tagjaink között.”

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei