Digitális Hyundai élmény Indiában is


A Hyundai Motor Unity Hyundai néven Új-Delhiben megnyitotta India első digitális bemutatótermét, amely méltóképpen szemlélteti az autógyártó gondolkodásmódját.

 A Hyundai Motor India Limited (HMIL) nemrég az ország fővárosában felavatta India első digitális autóipari élményközpontját, amely a Unity Hyundai nevet viseli. A koreai autógyártó „Új Gondolkodásmód, Új Lehetőségek” szlogenjéhez híven az autóválasztás, autóvásárlás egy egészen új módját kínálja ügyfeleinek azzal, hogy digitális képernyőkkel és műalkotásokkal kíván eleget tenni a különféle vásárlói igényeknek. Az élmény az autóvásárlás teljes folyamatát végigkíséri a kereséstől a tesztvezetésen át egészen az autóbeszámításig.


A vállalat közleménye szerint a Unity Hyundai digitális élményközpontban a Hyundai modern és jelentősen továbbfejlesztett márkaidentitását képviselő, magasan képzett csapat dolgozik majd. A Unity Hyundai központot úgy alakították ki, hogy egyszerű használhatóságával, rugalmasságával és kényelmével a vásárlás szabadságát nyújtsa ügyfeleinek.

„A Hyundai valóban a szívén viseli ügyfelei elégedettségét” – mondta Y. K. Koo, a HMIL vezetője. „Vadonatúj kirendeltségünk a Hyundai prémium márkaidentitását fejezi ki. A Unity Hyundai India első interaktív, kreatív tere, amely érzelmi kapcsolatot teremtve  meglévő és leendő ügyfeleinkkel növeli a Hyundai márkaértékét. A Unity Hyundai sikerének kulcsa az evolúció, innováció és tapasztalat. Ezen témákat szemléltetve az izgalmas digitális Hyundai kirendeltség egyedi élményt nyújt a betérőknek.”


A Hyundait már korábban is híressé tette az a vezető innovációs szerep, amellyel a februári Auto Expó közönségével teremtett egyedi kapcsolatot. Ennek elismeréseként a szervezők a márkának ítélték a CNB Auto Expó Kiválóság Díját a Legjobb Digitális Kiállítás kategóriában.

Forrás: auto.ndtv.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei