A Hyundai a CES állandó résztvevője lesz


A Hyundai és a Kia jövő évtől a Las Vegasi Szórakoztatóelektronikai Szakkiállítás állandó résztvevője lesz, miután a rendezvény az utóbbi években az autóipari innovációk bemutatásának központi helyszínévé vált. 

Autóipari információk szerint a Hyundai Motor és a Kia Motors egymás mellett kívánja felállítani standjukat a Las Vegasi Kongresszusi Világkereskedelmi Központban megrendezésre kerülő jövő évi CES kiállításon. A két koreai vállalat 2009. óta egyre több figyelmet szentel az évente megrendezett kiállításnak, idén pl. a Hyundai vett részt ezen. 


Mostantól azonban a Hyundai csoport állandó résztvevője lesz a Szórakoztatóelektronikai Szakkiállításnak, ahol egy óriási közös területen mutatják majd be legújabb fejlesztéseiket. Erre Eui-sun Chung utasította a vállalat illetékes vezetőit, miután visszatért az idei kiállításról.

Az eredetileg valóban a szórakoztató elektronika újdonságainak bemutatására létrehozott kiállítás az utóbbi öt-hat évben átalakult és kiállítási központ északi csarnoka autógyártók és beszállítóik versengésévé alakult át. A CES az autótechnológia, illetve az információs és kommunikációs technológiák igen gyors közeledés miatt a jövő autóinak és a bennük rejlő technológiák elsődleges színterévé lépett elő.


Az idei Szórakoztatóelektronikai Szakkiállításon a Hyundai Motor bemutatta mobilitási koncepciójának teljes palettáját, így a Ciscoval közösen fejlesztés alatt lévő felhőalapú kapcsolódási technológiát, az Ioniq elektromos rollert, illetve az érdeklődők valós körülmények között próbakört tehettek az Ioniq Electric modelljére épülő önvezető prototípusával is.

Forrás: pulsenews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei