Hyundai flottát vett a portugál rendőrség


A Hyundai portugál importőre az év elején adta át azt a Hyundai i30 modellekből álló járműflottát, amely az országhoz tartozó Azori-szigeteken segíti a rendőrség munkáját.

A portugál rendőrségi járműflotta 2017. január elején 24 darab Hyundai i30 modellel gazdagodott,amelyeket az országhoz tartozó Azori-szigeteken teljesítő rendvédelmi szervek használnak majd. Ez nemcsak a járművek számát tekintve igen jelentős mérföldkő a Hyundai helyi szervezetének történetében, de főként azért, mert ezzel a Hyundai igen jelentős lépést tett a flottapiacon. 

A Hyundai Portugal 2017-ben ugyanis azt a célt tűzte ki magának, hogy minél nagyobb szeletet kíván megszerezni a helyi flottapiacon is, ahol jelentős verseny folyik az egyes tenderek elnyeréséért. Ahogyan a rendőrség által kiírt tenderen is, a versenyképes árazáson túl a Hyundai márka mellett szól az autók kiváló minősége, amelyet az öt év kilométerkorlát nélküli garancia is alátámaszt.   


A rendőrség számára most átadott 24 darab Hyundai i30 már a koreai márka nosovicei üzemével együttműködve megkapta mindazokat az eszközöket és kiegészítőket, amelyek elvárásnak számítanak a portugál rendőrség flottájában. Így megkapták a megfelelő fényvisszaverő matricázást, a tetőre épített LED villogókat, belül pedig kiépítették a kommunikációs rendszert is.

Forrás: autoportal.iol.pt

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei