A Hyundai idősebb autókhoz kínál szervizcsomagot Angliában


A Hyundai Motor UK bejelentette, hogy új szervizprogramot indít, amelyben a már nem garanciális járművek részére egyszerre háromféle jótállási csomagot kínálnak. 

A Hyundai angol képviselete "eSENSEtials" néven elindította vadonatúj vevőszolgálati programját, amelynek keretében azon Hyundai modellek, amelyek életkora már meghaladta az egyébként is nagyvonalú ötéves garancia idejét, továbbra is igénybe vehetik annak szolgáltatásait és ezzel a garanciaidőn túl is nyugodt szívvel kelhetnek útra.

A tulajdonosok háromféle eSENSEtials szervizcsomag közül választhatnak: Bázis, Közép és Teljes. A három csomag alapjai egyformák, így a képzett Hyundai szerelők által elvégzett átvizsgálásokat, szoftverfrissítéseket is tartalmazzák, amelyek mellett az ezen időszak alatt beszerelt gyári alkatrészekre vonatkozó kétéves Hyundai garancia is a csomag részét képezi. Ezek mellett a tulajok hivatalos Hyundai pecsétet kapnak a szervizkönyvbe is, valamint a munkákat a digitális szervizfüzetben is rögzítik.   


A csomagok egyik legjelentősebb előnye a 12 hónapos országúti segélyszolgálat, amely így a már nem garanciás járműveket is megilleti abban az esetben, ha a probléma az otthonuktól 400 méternél távolabb történt. 

"Az új eSENSEtials programunk a már sikeresen működő Hyundai Sense szervizprogramunkat egészíti ki, amellyel ügyfeleink nyugalmát eredeti Hyundai alkatrészek, képzett szakemberek és a beépített elemekre vonatkozó 2 éves jótállás biztosítja" - mondta Nick Tunnell, a Hyundai UK vevőszolgálati igazgatója. "Az ehhez biztosított 12 hónapos országúti segélyszolgálat segítségével a Hyundai járművek tulajdonosai minden eddiginél előremutatóbb és a lehető legértékesebb szolgáltatást kapják."


A Bázis szervizcsomag 99 fontos árában egy 24 pontos átvizsgálás, valamint olaj- és olajszűrő cseréje foglaltatik, míg a 159 fontért megvásárolható Közép már 29 pontos átvizsgálás mellett a fék- és kuplungfolyadék cseréjét is magában foglalja. A Teljes opcióban már az autó 35 pontját ellenőrzik és a gyújtógyertyák, a pollenszűrő és minden más üzemi folyadék cseréjét is megejtik 219 fontért 

A Hyundai Motor UK tavaly vezette be fix áras szervizének tovabbfejlesztéseként a Hyundai Sense Service Terv programját, amelyben az új Hyundait vásárló ügyfelek előre kifizethették autójuk szervizköltségét, vagy akár havonta is törleszthetik azt. A 3, 4, illetve 5 éves csomagok árai 249 fonttól indulnak és minden szükséges alkatrészt és munkadíjat tartalmaznak. Ráadásul amennyiben a tulajdonos időközben másik Hyundai modellt választ, a kifizetett csomag továbbvihető az új autóra is. 

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei