Neten is lehet Hyundait vásárolni Angliában


A Hyundai Motor UK idén év elején vezette forradalmi újítását, amelynek révén a vásárlók akár otthon, számítógép előtt ülve vásárolhatják meg és fizethetik ki választott autójukat. Az első vásárlók már át is vették új autóikat. 

Az iparágban elsőként a Hyundai Motor UK január elején indította útjára a Click To Buy internetes oldalát, amely lehetőséget ad a regisztrált felhasználóknak arra, hogy új autójukat teljes mértékben online módon, stresszmentesen és fix árakon vásárolják meg, amellyel gyorsan, egyszerűen és átláthatóan tudnak vadonatúj Hyundai modellt választani. A készpénzes vásárlás teljes menete akár kevesebb, mint 5 perc alatt lebonyolítható, amellyel az autóvásárlás csaknem olyan egyszerű, mint a heti bevásárlás internetes megrendelése.   

A weboldal beindítása óta csaknem 100 ezren látogatták meg a Click To Buy oldalát és 23 autót rendeltek az ügyfelek, akik fele korábbi autójukat is beszámította, az új modell átvételét pedig a helyi Hyundai kereskedésbe kérte.   


A Click To Buy első ügyfele a 65 éves nyugdíjas, Keith Peile volt, aki korábbi i10 modelljét cserélte újabbra. Mr. Peile egyik este a televízióban látta meg a Hyundai Click To Buy hirdetését. "Bekapcsoltam a tabletemet, megnéztem az oldalt és annyira lenyűgözött, hogy következő reggel vettem egy új autót." - mondta, majd így folytatta. "Annyira újszerű volt. Csak 10 percbe telt kiválasztani az új i10-esem extráit és a színét. Tudtam, hogy a legjobb üzletet kötöm meg az oldalon és nagyon elégedett voltam a végső árral. A fizetés szintén nagyon egyszerű volt - csak meg kellett adjam a részleteket az elején, aztán pedig azonnal kiegyenlítettem a számlát."


Egy most beszámított i10 tulajdonosaként Mr. Peile úgy érezte, nem szükséges kipróbálnia az autót - amely egyébként minden online ügyfélnek is rendelkezésére áll - és habár akár házhoz szállítást is kérhetett volna, az online vevők 93 százalékához hasonlóan Mr Peile inkább a helyi kereskedésben vette át új autóját. A Hyundai már korábban felállított digitális értékesítési rendszerében is hasonlóak az arányok: a Rockar rendszeren keresztül vásárlók csupán 10 százaléka kér házhozszállítást új autója átvételére.    

"A Click To Buy egyértelműen a jövő" - mondta Mr. Peile. "Ez még több lehetőséget ad az embereknek, mivel akkor vásárolhatsz autót, amikor csak akarsz. Újra neten venném meg a következő Hyundaiomat? A válasz egyértelműen igen!"


A Click To Buy rendszer első házhozszállítását kérő ügyfele John Freel volt, aki yorki otthonához kérte a beszámított i40 helyett vásárolt Tucson modelljét. Mr. Freel a Hyundai honlapján keresztül jutott el a Click To Buy oldalához, ahol megadta i40-ese adatait és azonnal lenyűgözte az érte felajánlott beszámítási ár. "A Click To Buy oldalon lehetőség van megadni a kisebb sérüléseket, így az ár teljesen korrekt volt és boldoggá tett" - mondja. "Itt nem zavar semmi, mint a bemutatótermekben, ahol nyomás alatt vagyok."  


A vásárlók kedvükre válogathatnak a termékek között és kedvezményes fix árakon vásárolhatják meg új Hyundai modelljüket akkor, amikor az nekik a leginkább megfelelő - akár otthon kényelmesen, vagy útközben okostelefonon, tableten, vagy laptopon keresztül. "A Click To Buy annyira egyszerű" - folytatja Freel. "Valójában munka közben böngésztem és tetszett, hogy el tudom menteni, amit éppen csináltam, később pedig ugyanott folytathattam. Néhányszor végigcsináltam, amikor körülöttem elcsendesedtek a dolgok és végül arra jutottam: rendben, megcsináltam, klikk és ennyi volt." 


Ahogy Mr. Peile, úgy Mr. Freel sem kért tesztvezetési lehetőséget, mivel megbízik a Hyundai márkában. "A Tucson immár a negyedik Hyundaiom, volt már ix35 korábban, így nagyjából tudtam, mit kapok. A kereskedés továbbra is ott van és el lehet menni oda megnézni az autókat,de z egyértelműen a jövő. Az Amazon Prime a legjobb példa erre, ami ugyanolyan elven működik."


Jelenleg a Hyundai i10, i20, i30 Tucson és Santa Fe modellek vásárolhatóak meg a Click To Buy oldalán keresztül. Az oldalon az ügyfelek beszámítási árat is kaphatnak jelenlegi autójukra, amely összeget továbbvihetik az új autó vásárlásához, amelyet saját maguk állíthatnak össze, tartozékokat rendelhetnek hozzá, választhatnak a pénzügyi konstrukciók között. Ez utóbbi esetben a hitelminősítés 14 napig érvényes, így a vásárló akár később is dönthet az autó megvásárlásáról.  


"A Click To Buy oldalt az iparágban elsőként a Hyundai fejlesztette ki és nagyon büszke vagyok arra, hogy most átadhatjuk az első elégedett ügyfeleinknek a kiválasztott autóikat" - mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. "Az oldallal az vol mindig is a célunk, hogy a vásárlás folyamatát egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük, mint eddig bármikor. Elégedett ügyfeleinket hallgatva világos, hogy éppen ezt tettük és olyan lehetőséget kínáltunk számukra, hogy ugyanolyan egyszerűen vásároljanak autót, mint ahogyan ruhákat, műszaki cikkeket vagy élelmiszert vesznek online. A kedvezményes rögzített árral a Click To Buy egy stresszmentes lehetőség és a részletes online beszámítási értékelésnek köszönhetően a teljes folyamat tiszta és könnyen érthető. A Click To Buy oldalát január 6. óta több mint 92 ezren látogatták meg, vagyis hatalmas az érdeklődés az internetes autóvásárlás iránt. Örülök annak, hogy a Hyundai úttörő szerepet játszhat abban, hogy az emberek autóvásárlási szokásai megváltozzanak. Az eddig kapott visszajelzések nagyon pozitívak - de természetesen továbbra sem ülünk a babérjainkon. A Hyundai gyorsan változik és folyamatosan fejlődik."

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei