A Hyundai Ioniq az Év Értékbajnoka


A neves német Auto Bild szaklap és a független Eurotax Schwacke piaci elemző cég közös elemzése alapján a Hyundai Ioniq Electric modellt kategória értékbajnokának választotta. 

Az Auto Bild és az Eurotax idén már 14. alkalommal választották meg a leginkább értékálló autókat. 2017-ben a Hyundai Ioniq Electric modellje az előző évi nyertesek, a BMW i3 és a Volkswagen e-Golf előtt tudta megszerezni a rangos értékbajnoki címet. Az elemzés alapja a négy éves autó évi 10 ezer kilométeres futásteljesítménye után várható maradványértéke. A Hyundai Ioniq Electric nemcsak azzal győzött, hogy ez a maradványérték az újkori ár 60,65 százaléka, hanem azzal is, hogy az Ioniq hibridváltozatával együtt Németország leginkább értéktartó modelljei közé tartoznak.    

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Hyundai Ioniq Electric modellünk elnyerte a 2017. Értékbajnoka címet” – mondja Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland ügyvezetője. „Ezzel nemcsak azt bizonyítja, hogy az Ioniq-kal pontosan a megfelelő autót mutattuk be a megfelelő időpontban, de ez a kitüntetés valódi többletértéket is hoz vásárlóink számára. Hiszen egy magasabb maradványérték, vagyis fordítva a kisebb értékvesztés azt jelenti, hogy a bankok és a lízingcégek lényegesen kedvezőbb feltételeket tudnak adni az ügyfeleinknek.” 


A magán- és a flottavásárlók egyaránt jól járnak ezzel: Az olyan autók, mint a Hyundai Ioniq kisebb értékvesztésükkel idősebbé válva a használtautók piacán is magasabb áron értékesíthetőek.  

Mindezek mellett rendkívül vevőbarát a Hyundai Ioniq modelljére is kiterjesztett 5 éves kilométerkorlát nélküli garanciája, miközben a nagyfeszültségű akkumulátorokra 8 év vagy 200 ezer kilométeres garancia vonatkozik. Az általános garancia mellé 5 éves fényezési garancia, éves átvizsgálás és országúti segélyszolgálat is jár.   


A Hyundai Ioniq a világon az első olyan modell, amelyet háromféle alternatív hajtáslánccal is kínálnak, így a környezetbarát mobilitás bárki számára elérhetővé válik. A Hyundai az üzemanyagcellás ix35 modelljével együtt így az egyetlen olyan autógyártó, amely a világon az összes létező környezetbarát hajtáslánccal kínálja szériamodelljeit. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei