Hyundai Solarist kapott az orosz szépségkirálynő


A hagyományoknak megfelelően a 2017-es Miss Oroszország verseny győztese egy vadonatúj, második generációs Hyundai Solaris model kulcsait vehette át Moszkvában. 

Az orosz főváros Metropolis bevásárlóközpontjában nemrég megnyitott Hyundai City Store digitális szalonjában az Avilon márkakereskedés ünnepélyes keretek között egy vadonatúj Hyundai Solaris kulcsait adta át az idei Miss Oroszország győztesének, Polina Popovának. Az értékes nyereményt a Hyundai Motor CIS részéről Alekszej Kalitsev igazgató, míg az Avilon márkakereskedés és digitális szalon részéről annak ügyvezetője, Alekszej Guljanev adta át a szerencsés nyertesnek.      


"Örömmel gratulálok Polinának a Miss Oroszország 2017 nemzeti szépségverseny megnyeréséhez és ezennel átadom legnépszerűbb Hyundai Solaris modellünk kulcsait" - mondta Alekszej Kalitsev, a Hyundai Motor CIS igazgatója. "Biztos vagyok abban, hogy ez az autó kiváló teljesítményének és bőséges felszerelésének köszönhetően ugyanúgy lenyűgözi majd, mint ahogyan Polina is lenyűgözte a szépségverseny zsűrijét."


A vadonatúj második generációs Hyundai Solaris 2017 februárjában mutatkozott be Oroszországban. Az autót vadonatúj, gazdaságos motorokkal és hatfokozatú váltóművekkel szerelték fel. Az autó merev utascellájának köszönhetően elődjénél sokkal jobban kezelhetővé vált, amely egyben jobban manőverezhetővé is teszi azt. Az orosz piacon négyféle felszereltségi szinttel kapható az új Solaris, amelynek Active alapváltozatában széria a két első légzsák, a menetstabilizálóval és kipörgésgátlóval felszerelt járműstabilitás-vezérlő (VSM), a keréknyomás-ellenőrző rendszer, az első elektromos ablakemelők,a teljes értékű pótkerék és az ERA-GLONASS segélyhívó rendszer is. 


A Hyundai Motor CIS és az Avilon márkakereskedés immár ötödik alkalommal támogatta a Miss Oroszország nemzeti szépségversenyt. Ennek során az aktuális év szépségkirálynője minden alkalommal egy vadonatúj Hyundai Solaris modellel gazdagodik.  

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei