Harminc éve Hyundaiban


A most 71 éves holland Bram Pater éppen harminc esztendeje vette meg első Pony autóját, majd hét további Hyundai modell után jelenleg egy új Tucsonban találjuk. 

Éppen harminc éve annak, hogy a hollandiai Leiden városában élő Bram Pater 1987-ben megvásárolta első Hyundai modelljét, egy Ponyt. "Valóban fantasztikus volt" - mondta Pater a két általa használt Pony-ról, majd, három Accent, két Matrix jött és egy ix35 után a 71 éves nyugdíjas jelenleg egy Tucson tulajdonosa. Ez immár a kilencedik Hyundai, de ahogyan az úr állítja: "És még több jön ezután!"Majd így folytatja: "Minden három-négy évben autót cserélek.Megveszem, használom, aztán elviszem szervizbe, belépek a szalonba és újra elvesztem. És ez így meg harminc éve."    


Néhány autótól viszont nagyon nehezen vált meg. "A Matrix öt évig volt nálam, aztán vettem egy ugyanolyat, mert olyan jó volt vezetni" - magyarázza. És miközben az ix35-be kényelmes volt a beszállás, most nagyon elégedett legújabb szerzeményével. "Annyira örülök, mint egy kisgyerek!Ebben minden modern technikai kütyü benne van és ami a legfontosabb, kiválóan vezethető. Mindez pedig jó áron, így nincs nála jobb autó!". 


Már harminc éve ugyanabban a márkakereskedésben vásárolja új autóit, amely a Niejaar Automotive B.V. Leidenben. "Nagyon kedves kereskedő, szerencsére nem gyakran járok hozzá. Csak a szokásos szervizekre viszem az autóm, amikor mindig kedvesen segítenek." Bram és felesége, Coby gyakran használják hosszabb utakra is autójukat. "Gyakran kirándulunk Ausztriába és Franciaországba, amikor könnyen 3-4 ezer kilométert is megteszünk az autóval. Emellett gyakran utazunk a fiunkhoz Hágába, ahol egy színházteremmel is rendelkező szórakoztató központot üzemeltet, a feleségem pedig minden péntek este besegít ott a bárban."  


Bram Paternak rengeteg ideje van az utazásokra. A haditengerészetnél karbantartási mérnökként tevékenykedő úr már kilenc éve nyugdíjas. "Nyugdíjazásom után is aktív maradtam, autóval megyek mindenhová. Gazdag a társadalmi életem és sokat jótékonykodom is. Nemrég vásároltam egy használt kisteherautót - ami nem Hyundai volt - és egy lengyel árvaháznak adományoztam. Természetesen magam vittem el az autót oda is."

Forrás: imotion.hyundai.nl

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei