Ötödik képzőközpontját nyitotta meg a Hyundai Indiában


A Hyundai Motor India Ltd. a Haryana tartományhoz tartozó Faridabadban felavatta első minőségbiztosítási és képzőközpontját, amely a koreai vállalat öt ilyen létesítményének egyike lesz.

A 3 millió rúpiás beruházással megvalósított tréningközpont a képzésen kívül megosztja a bevezetésre kerülő új modellekkel kapcsolatos visszajelzésekből és tesztelésekből származó adatait a világ más részein található hasonló jellegű Hyundai központokkal. A Hyundai azt is közölte, hogy jelenleg mintegy 38 információtechnológiai vállalattal állnak kapcsolatban, amelyet még idén 48-ra kívánnak bővíteni.


A vállalat eladásai az elmúlt évben jelentős mértékben emelkedtek, amikor 662 ezer új Hyundai került az indiai utakra, miközben a vállalat szervizeiben 5,3 millió Hyundai típusú járművet fogadtak. Éppen ezért az új központ biztosítja, hogy a szervizek minősége továbbra is a koreai autógyártó által felállított magas színvonalon működjön.   


Az Indiai Minőségbiztosítási Központ (India Quality Centre - INQC) azért jött létre, hogy a vásárlók visszajelzései alapján felmérje igényeiket és ezek alapján fejlessze a termékek minőségi szintjét. A központ a proaktív kommunikációval és a potenciális rizikófaktorok felmérésével és a vásárlók visszajelzései alapján elsődlegesen a legmagasabb szintű biztonsági minőségre összpontosít. A központ emellett szoros figyelemmel kíséri a járművek tartósságát, a nem várt biztonsági problémákat is.


Az INQC a járművek vizsgálatához és a motordiagnosztikához a globális szabványoknak megfelelő kutatási és fejlesztési eszközökkel rendelkezik. A központ már az új autók kísérleti szakaszától egészen a végleges változat bemutatásáig nyomon követi az egyes típusokat. Az autók prototípusainak mindegyikén statikai és dinamikai teszteket végeznek el azért, hogy a későbbi ügyfelek számára a legmagasabb szintű minőséget biztosíthassák. A központban tartják a vevőszolgálati munkatársak, szervizalkalmazottak, szerelők képzését, valamint a karosszérialakatosok és fényezők is itt kapják meg a megfelelő oktatást.


A Hyundai jelenleg hat kisebb kiképzőközpontot működtet Indiában és a vállalat tervei szerint csak idén több mint 15 ezer fő kaphat képzést ezekben, illetve még idén két további központot terveznek megnyitni.   

Forrás: news18.com 

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei