Autós koncertet rendezett a Hyundai Koreában


A Hyundai Motor „Stage X” elnevezéssel egy Drive-in" koncertet rendezett nemrég Dél-Koreában, ahol az emberek biztonságos távolságban, saját autójukban élvezhették az élő zenei előadásokat. 

A szöuli Hyundai Motorstúdió Goyang élményközpont mellett nemrég megrendezett 3 napos hétvégi eseményen naponta több mint 300 autó vett részt és ezzel egymástól biztonságos távolságot tartva több mint ezer ember élvezhette saját autójukból az élőzene varázsát. A szervezők számos intézkedést tettek annak érdekében, hogy a koreai kormányzat útmutatásai szerint megfeleljenek az egészségügyi előírásoknak. 


„Tekintettel a nehéz kihívásokra, amelyek között élünk, és a jövőbeli korlátozásokkal, fontos volt számunkra, hogy megtaláljuk a módját a kultúra és az élmények biztonságos élvezetére” – mondta Cornelia Schneider, a Global Experiential Marketing alelnöke. "Ezek az idők újszerű módszereket kívánnak meg, így továbbra is innovatív módszereket fogunk kitalálni az autóval érkező ügyfeleink számára."


A koncertprogram könnyűzenei és komolyzenei koncerteket tartalmazott, különféle K-pop és indie zenészek fellépéseivel, köztük Kim Tae-woo, Ailee, SE SO NEON, MOON BAND és a Sultan of the Disco részvételével. Ezenkívül a népszerű 42. utca Broadway musicalből is dalok hangzottak el a műsorban. Végül Nanse Gum karmester vezetésével az Új Világ Filharmonikus Zenekara klasszikus zenei repertoárjuk kedvenceit játszották el. 


A STAGE X a Hyundai Motorstúdió által 2019 óta megtartott éves rendezvénye, ahol innovatív elemek nyújtanak izgalmasan új élményt a vendégeknek. Az idei rendezvény nemcsak arra nyújtott remek lehetőséget, hogy az előadók talán hosszú hónapok után végre élő közönség előtt léphessenek fel, de a zenerajongók számára is lehetőséget nyújtott arra, hogy biztonságban élvezhessék a zenét egy olyan időszakban, amikor a koncertlemondások és helyszínbezárások a jellemzőek. 


A Hyundai Motor különféle intézkedésekkel csatlakozott a COVID-19 elleni globális küzdelemhez, beleértve koreai oktatóközpontjainak kórházi karanténok vagy kezelések részére történő felajánlását. A vállalat emellett lehetővé tette a frontvonalban dolgozó személyzet mobilitását is azáltal, hogy Európában és Amerikában járműflottákat adományozott kórházak és egészségügyi szervezetek részére, valamint támogatta az autós tesztközpontok felállítását az Egyesült Államokban és Indonéziában.


Forrás: businesskorea.co.krhyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei