Minden az egyben töltőállomást nyitott a Hyundai Koreában


A koreai GS Caltex olajipari vállalat a Hyundai közreműködésével megnyitotta első „minden az egyben” töltőállomását, ahol a benzin és gázolaj mellett autógáz, villanyáram és hidrogén is tankolható.

A GS Caltex vállalat közleménye szerint a koreai Szöul Gangdong-ku városrészében működő, már meglévő benzinkútján a Hyundai Motor közreműködésével egy hidrogén töltőállomást is létesített, amivel a 3 305 négyzetméteres területet teljes mértékben beépítették. A vállalat azt is hozzátette, ez az első olyan hidrogénkút, amely egy magáncég területén áll.

Az olajvállalat tavaly októberben létesített egy 100 kilowattos teljesítményű  villanyautó-töltőt a benzinkútra. A GS Caltex jelenleg 41 darab 100 kW teljesítményre képes töltőoszlopokat üzemeltet, vagy kíván a közeljövőben felállítani a Dél-Koreában működő 37 benzinkútján, ahol LPG autógáz is kapható. Ezeken túl további 40 elektromos töltőállomás telepítését tervezik a jövőben.
“The all-in-one pump station is open from 8 a.m. to 10 p.m. and can charge 70 hydrogen fuel cell vehicles,” a company official said.


„A GS Caltex különböző megelőző intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy felkészüljön a jövő környezetvédelmi változásaira és felgyorsítja energiaszolgáltatási tevékenységeinek bővítését” – mondta a vállalat egyik képviselője, aki az új létesítményről a következőket mondta: „Az új komplex szolgáltatást kínáló töltőállomás reggel 8 és este 10 óra között tart nyitva és ezen idő alatt 70 darab üzemanyagcellás járművet képes ellátni.” 

A megnyitó tiszteletére a hibrid töltőállomás egy hónapig ingyen autómosási szolgáltatásokat és egy üveg ásványvizet kínál fel a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számára. A 100 méter hosszú állomás két autómosóval és egy önkiszolgáló létesítménnyel is rendelkezik, ahol a járművezetők maguk takaríthatják ki autójuk belső terét.   

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei