Pókember filmben mutatják be a Hyundai mobilitási jövőképét


A Hyundai Motor és a Sony Pictures Entertainment bejelentette, hogy egy kivételesen egyedi promóciós együttműködés keretében az autógyártó új modelljei és technológiái megjelennek a Sony Pictures új filmjeiben.

Az együttműködés keretében a Sony Pictures a filmstúdió szélesvásznú mozifilmjein keresztül bemutatja a Hyundai Motor technológiáját és az autógyártó emberközpontú jövőbeli mobilitási jövőképét is életre kelti, amelynek célja a városok újraszervezése és a városi légiforgalmi mobilitás életre keltése. Az együttműködés széleskörű lehetőségeket kínál az autógyártónak a Sony Pictures szórakoztatóipari marketinglehetőségeinek kihasználására, felhasználva a Sony Pictures filmek infrastruktúráját a koncepcióautók bemutatására, virtuális valóság és játékélmények, valamint események közös létrehozására. 

A Hyundai Motor új modelljeit és technológiáit a Sony Pictures öt jövőbeli filmjében is megjelenik, köztük a 2021 júliusában megjelenő „Feltérképezetlen”-ben, a 2021 novemberében érkező „Pókember”-ben és a „Távol otthonról”-ban, a 2022 októberében megjelenő „Pókember” folytatásában és más olyan filmekben, amelyeket még nem határoztak meg.   


„A Sony Pictures Entertainment vállalattal kötött stratégiai együttműködés lehetővé teszi a nézők számára, hogy a bemutatott innovatív járművek és technológiák révén megértsék és megtapasztalják az emberközpontú jövőbeli mobilitási elképzelésünket, megmutatva, hogyan, miként mozoghatunk, hogyan alakíthatjuk életünket az optimális előnyök érdekében. Különféle módszereket fogunk kínálni ügyfeleink és a filmrajongók inspirálására szerte a világon ” – mondta Cho Won-hong, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke és marketing igazgatója.

„Ez az üzlet az együttműködés szó valódi meghatározását testesíti meg" – mondta Jeffrey Godsick, a Sony Pictures Entertainment globális együttműködési és a márkaigazgatója. "Az együttműködésünknek több rétege is van, ideértve a jelentős marketingtámogatást is, de valódi potenciálja és hatása azon úttörő tartalmakból származik majd, amelyet együtt fogunk kidolgozni."


A Hyundai Motor  a 2020-as CES kiállításon mutatta be a városi mobilitás innovatív jövőképét, amelynek célja az emberközpontú jövőbeli városok újraszervezése. A vízió megvalósításának háromrészes megközelítése a következőket foglalja magában: a városi légi mobilitás (UAM), a mobilitás új formája, amely a légtér felhasználásával drasztikusan csökkenti az utazási időt; célalapú járművek (PBV), környezetbarát városi mobilitási eszköz, amely lehetővé teszi a változatos életmódhoz alkalmazkodó felépítést; és a csomópont, egy hely a mobilitási eszközök közötti váltásra és a közösségi tevékenységekre.

Forrás: businesskorea.co.kr

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei