Már gyártásban az új Hyundai i10 N Line


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a vállalat a törökországi Hyundai Assan Otomotiv Sanayi üzemében megkezdődött a vadonatúj Hyundai i10 N Line összeszerelése. 

A vadonatúj Hyundai i10 N Line immár a negyedik olyan modell, amely megkapta a dinamikus N Line ellátmányt. A Hyundai nagyteljesítményű N szériája által ihletett N Line modelleket sportos külső és belső kialakítás különbözteti meg az alapmodellektől. A vadonatúj i10 N sorozat számára ez a fejlesztés több, mint pusztán a formai játék: a modell egy exkluzív 1.0 Turbo GDi motorral érkezik, 100 lóerővel, ami még szórakoztatóbbá teszi a vezetést. Az i10 N Line ezenkívül az erősebb, 1,2 literes motor 84 lóerős változatával is kapható.


„Az i10 legerősebb motorjának bevezetésével megmutatjuk, hogy az N Line szint nem csupán az új megjelenésről szól, hanem a dinamizmusról is” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketing alelnöke. „Ezeket a sportos elemeket egy nagyon biztonságos és megbízható városi kisautóhoz párosítva szélesítjük annak vonzerejét, amely az ügyfelek szélesebb körében lehet népszerű." 


A vadonatúj i10 N Line ötvözi a vadonatúj i10 dinamikus kialakítását az N Line sportosságával és beállítottságával. Külső kialakítása kontrasztot kínál a puha felületek és az éles vonalak között. Az átalakított lökhárítók és a hűtőmaszk dinamikus megjelenést kölcsönöznek a Hyundai nagyteljesítményű modelljeinek. Belül az N logós kormánykerék és a sebességváltógomb, a légbeömlők piros gyűrűi és a fémpedálok sportosabb érzetet keltenek. A csomagotegy kizárólagos, 1,0 literes Turbo GDi háromhengeres motor teszi teljessé, amely 100 lóerős teljesítményt és 172 Nm maximális nyomatékot kínál.



A Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS) a törökországi İzmitben helyezkedik el és a Hyundai Koreán kívüli leghosszabb ideje működő gyáraként 1997 óta termel. Az üzem közel 2 500 alkalmazottjával évente 230 ezer darabos kapacitással rendelkezik. Az gyárnak négy főbb gyártósora a présüzem, a karosszériaüzem, a festőüzem és a végszereldéből tevődik össze. A Hyundai Motor tavaly ünnepelte a török gyárban összeszerelt kétmilliomodik autó elkészültét. A vadonatúj i10 N Line az új i10 modellhez csatlakozik a gyártósoron. A vadonatúj i20 szintén ebben a gyárban fog készülni, amelynek gyártása hamarosan szintén megkezdődik. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei