Érkezik a Hyundai i20 N

A Hyundai Motor bemutatta legújabb nagyteljesítményű i20 N modelljének első előzetes képeit, amelyet a vadonatúj i20 alapjain az i20 WRC raliautója ihletett.

A Hyundai többi N modelljéhez hasonlóan a vadonatúj Hyundai i20 N is egyedülálló motorteljesítményt és dinamikus technológiai újításokat kínál a teljesítményorientált rajongók számára. A legújabb típus az i30 N és az i30 Fastback N sportmodellekhez csatlakozik a Hyundai európai nagyteljesítményű modellkínálatában.

A vadonatúj i20 N formavilága a Hyundai új Érzéki Sportosság formanyelvén alapuló dinamikus és erőteljes megjelenést kölcsönöz az autónak. A frontrészt a turbómotor és a fékhűtés igényei szerint nagyobb hűtőrács és levegőnyílások uralja. Oldalt egyedi, szürke matt kivitelű 18 collos kerekek, N márkajelzésű féknyergek, valamint egyedi oldalküszöbök hangsúlyozzák az autó sportos képességeit. A jellegzetes hátsó légterelő az aerodinamikai teljesítményt növeli, így bármilyen úton és bármilyen időjárási körülmények között szórakoztató az autót vezetni.

Eközben a vadonatúj i20 N Performance Blue fényezése, amely kizárólag a Hyundai N modellek esetében rendelhető, valamint az opcionális kétszínű Phantom Black tetőszínezés, illetve a vörösen izzó külső betétek tovább hangsúlyozzák a Hyundai motorsport gyökereit.

Annak érdekében, hogy a rajongók további bepillantást nyerhessenek az i20 N által nyújtott élménybe, az autó kipufogóhangját egy rövid klipben szintén megmutatták, amely felfedi a Hyundai jellegzetes N hangvételét. A további részletekre hamarosan fény derül.

Forrás: hyundai.news

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei