Álcázatlan képen az új i20!


A rengeteg álcázott kémfotó után az AutoCarIndia magazin közölt egy olyan fotót, amin minden valószínűség szerint a Hyundai i20 modellfrissített változat látható mindenféle álcázás nélkül.

A legújabb hírek szerint csupán áprilisban bemutatkozó új változat megkapta a márkaarculatnak megfelelő első lökhárítókat és fényszórókat, melyben hatszögletű hűtőmaszk és hátrahúzott, ívelt belsővel ellátott fényszórók kaptak helyet. Ezzel párhuzamosan várhatóan új formájú hátsó lámpákat is illesztettek az autó hátuljára. Az oldalnézetben nem várható lényeges eltérés a jelenlegi modellhez képest.

Várhatóan a modell felszereltsége is gyarapszik majd néhány új tétellel, új szövetek, esetleg új rajzolatú műszeregység is kerülhet az autóba.  

A modell indiai motorkínálata várhatóan érintetlen marad, így maradnak az 1,2 literes, 1,4 literes benzines, illetve az 1,4 literes CRDi erőforrások. Kérdés, hogy az európai piac számára Törökországban összeszerelt új változatok kapnak-e új motorokat, hiszen a konszerntestvér KIA nemrég teljesen új Rio generációt dobott piacra, melynek motorterében modernebb egységek lapulnak. A válaszra a bemutatóig várnunk kell.  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei