Téli tesztelés alatt az i20 – beltérfotóval!


Mint ahogyan az már senkit sem ér váratlanul, tavasszal megújul a Hyundai kisautója, az i20. a 2008-ban bevezetett modell az i30 mögött a második volt, amely megkapta a márka új névadási rendszerének hozzáillő tagját.  


Habár az i30 már a második generációnál tart, az i20 csupán mostanra érett meg a modellfrissítésre. A modellfrissítés során a Hyundai modellekre mostanában jellemző, a folyékony szobrászat elemeit alkalmazó frontkiképzést kap a frissített i20, amellyel hozzáidomul nagyobb társaihoz, az új i30-hoz és az i40-hez.


A legújabb felvételeken két erősen álcázott tesztautót sikerült lencsevégre kapni, mely takaróelemek ugyan elfedik a friss modell formai részleteit, ám megmutatják az új i20 jellegzetesen modern fényszóróit, melyekben LED nappali fény világít.  


Ezentúl várhatóan a Hyundaira jellemző széles nyílású hűtőrács is megjelenik a felfrissített modellen, amelyen minden bizonnyal feltűnik majd a jellegzetes hatszögletű formaterv is.


A lesifotósoknak sikerült fényképet készíteniük a frissített modell belső kiképzéséről is, amely nem hordoz semmilyen drámai változást. A műszerfal formaterve nem változott, ahogyan a két nagyobb körműszerből álló műszeregység is ugyanolyan, mint a korábbi változatban. Megmaradt a középkonzol tetejére helyezett, ívelt árnyékoló-elemmel borított központi műszeregység, mely megtartotta kék színű világítását is.


Apróbb változtatások viszont láthatóak a rádiópanel környékén. A rádió felett átalakultak a nyomógombok, illetve a bekötött biztonsági övekre figyelmeztető jelző, mely a korábbi esetlen formaterv (a fedélzeti számítógép léptetése a sofőrtől legtávolabbi kapcsolóval történt) egy szépen kidolgozott, egységes panelnak adta át a helyét. Ugyancsak megváltozott a rádiópanel is, mely valószínűleg további opciókra képes (pl. Bluetooth)



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei