Az elnök a belső összetartás erejét hangsúlyozta


A Hyundai Motor Group elnöke, Mong-koo Chung a tengerentúli vállalatvezetőket a kedvezőtlen világgazdasági környezet miatt a belső stabilitás erősítésére szólította fel.

Ezt a tengerentúli vállalatok elnökeinek Szöulban rendezett találkozóján hangsúlyozta ki a vállalat vezetője, amelyen részt vettek az amerikai, kínai és indiai vállalatok első emberei csakúgy, mint a Hyundai-KIA vezetői.

Chung szavait egy Hyundai vezető tolmácsolta a közvélemény számára: „Hyundai Motor és a KIA Motors remek eredményeket ért el. A globális autóipar azonban ingoványos terep. A Hyundai és a KIA sem kivételek ennek hatásai alól.”

Az elnök azt is közölte, nem szabad megelégedni a jelenlegi sikerekkel, mert emellett sok nehézséggel kell megküzdeni.

„A vásárlókat kielégítő modellkínálat mellett itt az ideje, hogy az ügyfelek szívét is megfogjuk a magas színvonalú termékeinkkel.” – folytatta Chung. „Amennyiben megelégszünk a jelenlegi eredményeinkkel, abban az esetben nem lenne értelme újabb fejlesztéseknek.” – tette hozzá.

Chung azt is kihangsúlyozta, hogy a csoport jelenlegi teljesítőképessége messze felülmúlja a vállalat elmúlt évtizedben elért teljesítményét.

Emellett felhívta a figyelmet arra, hogy a csoportnak nagyobb figyelmet kell szentelnie a vevőszolgálati szolgáltatások javítására is.

A fenntartható fejlődés elvét követve elmondta, a Hyundai-KIA tengerentúli tevékenysége inkább a termelékenység javítására irányul az újabb gyáregységek építése helyett.

A Hyundai Motor Group elnök-helyettese, Ei-sun Chung (Chung fia) szintén hangsúlyozta, hogy a Hyundai-KIA legnagyobb kihívása az előállított termékek minőségi versenyképességének biztosítása, amely által a márka hírneve is magasabb szintre juthat.

„Ahogyan azt a korábbi példák (ld. Toyota) is mutatják, a minőség kérdése fel sem merülhet az első helyen.” – mondta az elnök-helyettes.

Szavaik összhangban vannak a csoport fejlődési irányával, melynek révén fel kívánnak zárkózni az európai és japán konkurensekhez és azonos minőségű termékeket kívánnak előállítani.  

Forrás: koreaherald.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei