Díjat nyert a Veloster formaterve


Úgy tűnik, a hagyományokkal szakító Veloster modell formatervezőinek játéka kifizetődik, hiszen a Cicago-i Építészeti és Formatterv Múzeum a háromajtós kupénak ítélte a Jó Formaterv Díját.

Az évente odaítélésre kerülő Jó Formaterv Díjat az olyan megoldások, formatervek kapják, melyek egyediségükkel hívják fel a figyelmet magukra.

Az 1950. óta létező elismerést a háztartási cikkektől az orvosi műszerekig sokféle terméknek ítélik oda, a Veloster idén a közlekedési kategóriában győzedelmeskedett.

„A Veloster modellel megmutatjuk a közönségnek, hogy a stílus, az üzemanyag-takarékosság és a megfizethetőség hogyan képes egy autóban összpontosulni” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America termékfejlesztési igazgatója. „A Veloster a stílusos, ám mégis funkcionális formatervével kitűnik a tömegből. Megtiszteltetés, hogy a zsűri felismerte a modell gyönyörű dizájnját és egyediségét.”

A közlekedési kategória további nyertese a BMW 6 Coupe, a BMW 1 M, KIA KV7, KIA Rio, Mercedes-Benz M-osztály, Mercedes SLK és az új Volkswagen Beetle. Érdekesség, hogy egy gumimárka, a Nexen Winguard Sport téligumija szintén nyertes a kategóriában.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei