Kémfotón a megújuló i20 Indiából


A nyár végén láttak napvilágot az első kémfotók a Hyundai új i20 modelljének modellfrissített változatának európai teszteléséről. Nemrég – a beszámolóknak és a photoshopnak köszönhetően – arról is képet kaphattunk, vajon hogyan is lehet majd elképzelni az idén érkező újdonságot.

Ennek megfelelően biztosra vehető, hogy az i20 formavilága követi majd a már megkezdett folyékony szobrászat irányvonalat, külső megjelenése így várhatóan hasonló lesz, mint az új i30 - i40 esetében megfigyelhető.


A Hyundai az i20 modell modernizálásával az egyre fiatalodó és megerősödött riválisoknak, az új Suzuki Swift, a Volkswagen Polo, a megújult Opel Corsa és a nemsokára teljesen megújuló FIAT Punto modelleknek kíván konkurenciát állítani.  


Egy indiai országúton sikerült a legfrissebb kémfotón megörökíteni az éppen tesztkörét futó új i20-at, amely egyértelműen felismerhető a részleges álcázás ellenére. A hátulról féloldalasan lefotózott autó dísztárcsája megegyezik a korábban már lefotózott európai változatéval. Hasonlóan a korábbi fotókhoz, ezeken is megfigyelhető, hogy a hátsó lámpatest fehér betétet kap a frissítés során.


Az indiai változat motorkínálatában nem várható drámai változás, várhatóan a meglévő motorpalettából építkezik az új modell is.


Az i20 modell megjelenése óta igen népszerű modell Indiában. A vásárók főképp az utastér tágasságát és kényelmét, valamint minőségét, gazdaságosságát és nagy csomagterét dícsérik.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei