Élettartam garanciával élre tör a Hyundai


A Hyundai a Detroit-i Autószalonon korszakalkotó bejelentést tett, mely szerint a Sonata Hybrid modelljéhez a jövőben élettartamra szóló akku cseregaranciát vállal. Ez az első ilyen jellegű garanciális szolgáltatás az autóiparban.   

A Hyundai élettartamra szóló akkuk cseregaranciája az eddigi Hyundai Assurance rendszert egészíti ki, melynek keretein belül a hajtásláncra 100 ezer mérföld (160 ezer km) garanciát vállalnak. (Ez szintén kategórialeső az autóiparban)

A garancia minden 2012-es Sonata Hybrid modellre érvényes a jármű élettartamának végéig. Így ha a Sonata Hybrid lítium-polimer akkumulátorrendszere meghibásodik, a Hyundai díjmentesen kicseréli a régi akkukat újakra.


A Hyundai több, mint 300 ezer mérföldön (480 ezer km) keresztül tesztelte a Sonata Hybridet és annak Blue Drive hajtásláncát. A tesztelés kimutatta, hogy csupán minimálisan romlott az erőforrás teljesítménye, így a leendő tulajdonosok nyugodt szívvel megvásárolhatják a járművet annak tudatában, hogy amennyiben meghibásodik a hibrid rendszer, a Hyundai garanciában kicseréli egy újra.

„A Hyundai márka a megbízhatóságra és minőségre építkezik, melynek keretében bátran vállalhatjuk az iparág legjobb garanciális feltételeit, melyet Hyundai Assurance program néven ismernek.” – mondta Michael O’Brien, a terméktervezésért felelős elnök-helyettes. „A Hyundai Assurance élettartamra szóló akku cseregaranciával kiterjesztése remek lehetőség számunkra, hogy bemutassuk termékeink tartósságába és megbízhatóságába vetett elkötelezettségünket, és biztosítsuk ügyfeleink gondtalan autózását.”

Bővebben: torquenews.com 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei