Az i40 a legjobb kombi


A Business Car Manager magazin a vállalati autók között a legjobb kombiautó díjjal jutalmazta a középkategóriás Hyundai i40 modellt, mellyel maga mögé utasított olyan nagy nevű konkurenseket, mint a Ford Mondeo, a Volvo V50, illetve a Skoda Octavia. 

Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK vezetője így kommentálta a kitüntetést: "A díj hatalmas elismerés számunkra és jelzi az i40 remek képességeit. A legalacsonyabb adózási díjak a különösen takarékos erőforrásokkal, a minőségi felszereltségek, a kiváló térkínálat és praktikum mind ideális vállalati kombiautóvá teszik az i40 modellt."

Ralph Morton, a Business Car Manager szerkesztője szerint: "Jelenleg remek a felhozatal az üzleti célra használt kombiautók kínálatában, közös jellemzőjük, hogy nagyban segítik a vállalkozások munkáját. A Hyundai az elmúlt időszakban több remek minőségű autót dobott piacra, melyek vállalati célokra is megfelelnek. Az i40 szintén ilyen, teljesen megérdemelten kapta meg a díjat, mert mindene megvan, ami versenyképessé teszi az autót a konkurenciával szemben. Az alacsony fenntartási költségek és a páratlan ötéves garanciacsomag pedig vezető pozícióba emeli a modellt.

Ez az elismerés immár a harmadik, melyet az i40 modell Nagy Britanniában kap a tavaly szeptemberi piaci bevezetés óta. A 2011.es skót Év Autója szavazáson, illetve 2011-es EuroCarBody konferencia díját is a Hyundai i40 kapta meg.

Forrás: carpages.co.uk

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei