Bemutatták Indiában az új Sonatát


A Hyundai Motor India nemrég bemutatta a nagyon várt 2012-es Hyundai Sonata modellt, mely a Vernához hasonlóan "Fluidic" utónévvel kerül forgalomba, míg a korábbi generációs Sonata Transform szintén a kínálat része marad.

A Sonata modellt már a januári Új-Delhi Autószalonon kiállították, ám a piaci bevezetéssel megvárták az ország 2012-13-ra vonatkozó költségvetését annak érdekében, hogy később ne kelljen változtatni a modell árszintjén. 


A Sonata Fluidic a helyi piacon számos konkurenciával küzdhet meg, melyek közül a Skoda Superb, a Toyota Camry, illetve a Honda Accord a piac legkeresettebb modelljei.

Az új Hyundai Sonata meghajtásáról egy 2,4 literes benzinmotor gondoskodik, melyhez hatfokozatú manuális, illetve szintén hatfokozatú automata váltómű csatlakozhat. "A vadonatúj fejlesztésű GDi motor kategóriaelső tulajdonságokkal rendelkezik. A versenyképes áron kínált modell igazán stílusos alternatívát jelent a prémium minőséget kereső vásárlók számára." - mondta B.S. Seo, a HMIL ügyvezetője a bemutatón.


A jól felszerelt Sonata többek között első-hátsó ülésszellőztetéssel, első ülésfűtéssel, xenon fényszórókkal, tempomattal, deréktámasszal felszerelt, 10 irányban állítható első ülésekkel rendelkezik. A kényelmi mellett a biztonsági felszereltség is gazdag, hiszen kipörgésgátlóval ellátott menetstabilizáló, blokkolásgátló, fékerőelosztó, tolatókamera is az alapfelszereltség részét képezi, csakúgy, mint a 6 légzsák.  

Forrás: oncars.in

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei