A Hyundai ultramaratonistát támogat


A Hyundai Motor America nemrég bejelentette, hogy első alkalommal támogat egy hosszútávfutót, Jenn Shelton ultramaratonista személyében. Shelton a Hyundai Veloster bevezetésekor már promotálta a márkát, ám most a teljes 2012-es szezonra szóló együttműködési megállapodást kötöttek.  

"Ez a vállalatok életében azon kevés lehetőség egyike, amikor olyan kivételes tehetséget támogathat, mint Jenn." - mondta John Krafcik, a Hyundai Motor America vezetője. "Ikonikus személyisége teljesen egybevág a Hyundai Veloster szellemiségével, így büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk sikereinek." 


Többek között Shelton tartja a 100 mérföldes hosszútávfutás női világrekordját. "Örülök annak, hogy a Hyundai család tagja lehetek. Mint Veloster tulajdonos, imádok mindent az autómon, és remélem, gyümölcsöző lesz a márkával kötött együttműködés." - mondta Shelton.

Shelton idén rengeteg Hyundai rendezvényre hivatalos, többek között a "Hope On Wheels" versenyre, mely egy nonprofit kezdeményezés a gyermekrák megelőzésére. A cél érdekében 1998. óta a Hyundai a kezdeményezésen keresztül több, mint 43 millió dollárt adományozott már a rászorulók részére. 

Forrás: sacbee.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei