Elindult a Hyundai 14. „Hope on Wheels” kampánya


A Hyundai Motor America már 14. alkalommal indítja útjára a gyermekrák leküzdésére irányuló „Remény Négy Keréken”kampányát, mely idén 85 kórháznak adományoz kutatási támogatást.

A 2012. során kiosztandó mintegy 10 millió dollárral együtt a Hyundai saját nonprofit szervezete összesen 57 millió dollárt adományozott már a gyermekeket támadó rák különböző formáinak megelőzésére, gyógyítására, kezelésére.  

A Hyundai Motor America elnöke, John Krafcik elárulta, hogy minden Amerikában megvásárolt Hyundai gépkocsi árából 14 dollárt átutalnak az alapítvány számlájára. Bejelentette, hogy idén a „Remény Négy Keréken” kampány az ország különböző pontjain 85 kórházba jut el, ahol ismét kutatási támogatást osztanak szét.

Minden támogatást külön rendezvény keretében adnak majd át, ahol a rákkal diagnosztizált gyermekek egy, az alapítvány hivatalos autójaként jelen lévő 2012-es Hyundai Tucson karosszériáján hagyják színes kézlenyomatukat.

Miért kézlenyomat? Mert semmi más nincs, amely személyesebb volna – és a szervezet célja a rákos gyerekek egyéni, személyes küzdelmeit és győzelmeit megosztani egymással és a világgal. Legyen szó akár egy újabb kemoterápiás kezelés elvégzéséről, vagy akár a teljes gyógyulásról, az egyik kis beteg lehet egy másiknak a remény példaképe.

„A Hope On Wheels alapvető pontja a Hyundai küldetésének.” – mondta John Krafcik. „A rák túlságosan sok gyermekáldozatot követel és sok család életét befolyásolja. Büszkék vagyunk arra, hogy a Hyundai kereskedőinkkel együtt dolgozhatunk ennek a szörnyű betegségnek a leküzdésén.”  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei